KFC apeleaza la vehicule electrice autonome 5G pentru a lupta impotriva COVID

KFC apeleaza la vehicule electrice autonome 5G pentru a lupta impotriva COVID

Traim vremuri tulburi, si dupa cum stiti, in astfel de momente, apar marile idei care demonstreaza capacitatea de adaptare a omului si iesirea lui din zona de confort. Unele idei prind contur mai rapid, iar altele pot contribui la instaurarea unor noi trenduri.

vehicule eletrice autonome 5g

In contextul actual al pandemiei COVID, multe ramuri ale economiei au fost afectate, unele au fost nevoite sa inchida, iar altele sa se reinventeze. Este si cazul KFC, care a apelat in China la vehicule electrice autonome 5G. Pentru a evita interactiunea dintre angajati si cumparatori, KFC a apelat la camionete mici autonome, dotate cu tablete si posibilitatea de a plati cu cardul sau prin QR code. Pentru a comanda, clientii isi selecteaza meniul de pe tableta, platesc, iar apoi isi ridica meniul. Cat de tare e asta?

Ce sunt vehicule electrice autonome 5G NEOLIX?

Vehiculele electrice autonome 5G produse de Neolix, sunt vehicule de dimensiuni reduse, optimizate pentru a deservi multiple ramuri economice. Ideea celor de la KFC nu este noua, ci este preluata de la thailandezi unde aceste vehicule electrice sunt utilizate pentru a livra materiale medicale.

Tot in China, vehiculele electrice Neolix sunt utilizate si pentru dezinfectarea strazilor, oferind un spatiu de depozitare generos de 2.4mc.

Vehiculele Neolix accepta conducerea autonoma de nivelul 4 și poate detecta și evita obstacolele datorita senzorilor inteligenti. Poate atinge o autonomie de pana la 100 km cu o singură încarcare si o viteza maxima de 50 km / h.

Ce e si mai cool este faptul ca bateria poate fi schimbata in 30 secunde fara a fi necesare instrumente speciale.

Unii spun ca aceste tehnologii sunt un pretext pentru a automatiza o multime de joburi, ducand astfel la o destabilizare a economiei. In acelasi timp altii iau in considerare sa automatizeze si alte sectoare economice (vezi White Castle)

Un lucru e sigur: o astfel de tehnologie ne va ajuta sa avansam pe fondul unei pandemii, cat timp asteptam vaccinul anti-Covid.

Si mai stiu sigur ca suntem mult in urma fata de aceste tari unde tehnologia este atat de avansata, asa ca nu ma astept sa vad prea curand pe strazile noastre vehicule autonome 5G.

Scuterele 100% electrice NIU

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “KFC apeleaza la vehicule electrice autonome 5G pentru a lupta impotriva COVID

Comments are closed.