Tesla vine in Romania. E oficial!

Tesla vine in Romania!

Daca anul trecut ne doream ca Tesla sa isi deschida reprezentanta si in Romania. Iata ca azi anuntam deschiderea oficiala a primului magazin a marelui producator in tara noastra.

Pe site-ul companiei au aparut deja primele 5 posturi disponibile. Acestea sunt manager de magazin, doi tehnicieni pentru service, manager pentru service si consultant de vanzari.

tesla angajeaza in Romania

Este doar primul pas pe care Tesla l-a facut in acest trimestru pentru a acoperi si estul Europei. In contextul actual in care electromobilitatea castiga din ce in ce mai mult teren, Tesla nu face decat sa iti consolideze pozitia in fata competitorilor care vin din urma: NIO si Xpeng.

Tesla in Europa

Totodata, Tesla construieste in Berlin Gigafactory Berlin-Brandenburg, cea mai avansata fabrica din lume pentru construirea vehiculelor electrice. Aceasta va avea cel mai puternic sistem de dezvoltarea a bateriilor.

In Romania, Dacia a anuntat ca va lansa in 2021 modelul Dacia Spring, mult asteptat de piata europeana. Avantajul Romaniei este dat si de bonusurile pe care statul le ofera pentru innoirea parcului auto. Cumparatorii primesc un bonus de pana la 10000 euro daca aleg sa achizitioneze masini electrice..

Tesla vine in Romania si asta nu poate decat sa ne bucure. Poate autoritatile vor lua in calcul si acest aspect pentru a dezvolta o retea de incarcare rapida pentru a incuraja trecerea la vehiculele electrice.

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...