Drona DJI MAVIC 2 ENTERPRISE ADVANCED este cea mai noua lansare DJI

Chiar daca 2020 a fost un an cu multe provocari cauzate de pandemie si de presiunile politice asupra dronelor fabricate în China, DJI a lansat anul acesta cele mai multe produse. Vi le-am prezentat pe fiecare in parte la momentul lansarii, iar acum va facem cunostinta cu noua drona DJI Mavic 2 Enterprise Advanced (M2EA). Aceasta ar putea fi cel mai bun quadcopter dotat cu camera termica.

Daca DJI ne-a invatat cu upgrade-uri la modele deja existente, iata ca noua drona lansata a starnit entuziasmul pasionatilor de drone, intrucat este prevazuta cu camera termica si poate fi operata in conditii critice.

Specificatiiv DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced poate surprinde imagini cu zoom la o capacitate de 32x cu camera RGB obisnuita. Senzorul CMOS de 1/2 ″ permite sa faca fotografii de 48MP si video 4K.

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

Camera termica poate surprinde imagini cu zoom de 16x la o rezolutie HD de 640 × 512 px. Camera termica are o rata de cadru de 30Hz și permite o precizie de masurare a temperaturii de ± 2 ° C. Noua tehnologie permite utilizatorului sa comute intre fluxurile vizuale, termice sau vizualizare divizata. Ce este si mai interesant este faptul ca drona DJI Mavic 2 Enterprise Advanced are permite incorporarea unei unitati RTK suplimentara pentru a asigura o precizie de pozitionare la nivel de cm.

Pentru specificatiile pe care le are, M2EA este o drona usoara. Cantareste 909 gr si poate decola in mai putin de 1 minut. Este rapida si permite o operare de pana la 10 km.

Accesorii DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

Ce o face cu adevarat utila sunt accesoriile care o insotesc si care o fac un adevarat instrument pentru situatii critice.

accesorii DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

Modulul RTK poate indica o precizie de la nivel de centimetru. Pentru evaluarea santierelor, a perimetrelor sau a spatiilor aflate la inaltime acest accesoriu este esential.

Lanterna puternica permite iluminarea in conditii de lumina scazuta. Tot pentru operarea in lumina scazuta sau noaptea a fost conceput si accesoriu ”Beacon”. Acesta asigura semnalizarea pe timp de noapte pentru a se conforma legislatiei pilotarii dronelor pe timp de noapte.

Microfonul poate stoca mai multe inregistrari vocale si poate reda avertismente. Astfel echipele de la sol vor putea comunica in situatii extreme cu cele aflate la inaltime sau la distanta.

Drona DJI M2EA va fi de mare ajutor in operatiuni de salvare, in cele de cautare si recunoastere, in incendii, in cercetare si evaluare, in mentenanta si inspectii aeriene, in protejarea mediul, iar lista poate continua.

Aplicatia cu care functioneaza este DJI PILOT.

Drona Mavic 2 Enterprise Advanced vine sa completeze gama Enterprise este dedicata echipelor care au nevoie de o drona compacta, rapida si precisa. In Romania este disponibila doar cu precomanda!

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...