Trotineta electrica de curse Climax Tech

Cel mai nou concept de trotineta electrica pentru curse se numeste Climax Tech si arata dea dreptul wow. Doar pozitia in picioare o poate da de gol ca fiind o trotineta electrica si nu un scuter sau motocicleta de viteza.

climax tech

 

Specificatii trotineta electrica Climax Tech: 

Climax Tech se doreste a fi prima trotineta electrica din lume dezvoltata special pentru curse. Materialele folosite pentru constructia acestui concept sunt aluminium, carbon si titanium. Suspensiile si sasiul sunt ajustabile in functie de modul de mers si utilizator pentru a putea tine trotineta stabila la viteze mari.

climax tech

Furca este cu dublu brat, pe ulei, iar pe puntea spate este prin brat oscilant. Constructia este inspirata din lumea Moto GP, asemenea unei motociclete, cu un singur amortizor reglabil moto-shock.

climax tech

Caroseria frontala este fabricata din carbon pentru a fi usoara si rezistenta. Vedem destule elemente aerodinamice intalnite in special pe masinile sau motocicletele de curse. Platformape care se sta pare a fi din lemn sau carbon acoperita cu un covor anti-derapant. Codita spate poate fi utilizata pentru sustinere in acceleratie.

Citeste si: Trotineta electrica de curse eSkootr S1X poate ajunge la 100 km/h

Rotile par a avea intre 12-14 inchi, pneumatice, echipate cu anvelope de curse. La toate aceste specificatii adaugam si franele hidraulice pe disc cu 4 pistonase.

Climax Tech are un design interesant ce poate deveni realitate in viitor. Cursele cu trotinete electrice de mare putere incep sa prinda contur in multe zone din lume.

Olgu

Have less! Do more! Be more!