DJI AIR 2S: cea mai tare drona? Vezi comparatie cu celelalte drone DJI

Ieri a fost lansata la nivel international drona DJI AIR 2S si deja ne putem trage concluzii despre specificatii, despre ce putem face cu ea, care sunt avantajele si dezvantajele acestei drone. Vom face o comparatie intre DJI AIR 2S si cele mai importante drone de la DJI si va lasam pe voi sa decideti care e cea mai buna alegere.

Oare AIR 2S este mai buna decat Mavic 2 PRO? Reprezinta greutatea ei un impediment in a o cumpara? Este de preferat AIR 2S sau Mini 2?

Comparam AIR 2S cu Mavic 2 PRO, Mavic 2 ZOOM, AIR 2 si Mini 2 pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere pentru proiectele tale.

Comparatie DJI AIR 2S, Mavic 2 PRO, Mavic 2 ZOOM, AIR 2 si Mini 2

 

Un aspect important ce va cantari in alegerea celei mai bune drone il reprezinta legislatia. Daca pentru Mini 2 nu ai nevoie de inregistrare, Air 2S cantareste peste 500gr. Prin urmare va trebui sa o inregistrezi pentru a putea sa o folosesti.

Citeste mai multe detalii aici despre noile reglementari privind operarea dronelor in Romania.

CAMERA

Daca e sa vorbim despre camera si specificatiile acesteia, din comparatia noastra reiese se vede clar ca AIR 2S se detaseaza alaturi de Mavic 2 PRO si Mavic 2 ZOOM, insa pluseaza la partea video unde poate capta 5.4K. 

comparatie dji air 2S, mavic 2 PRO, mavic 2 zoom, air 2S, air 2, mini 2

Si pentru a va face alegerea si mai usoara, aveti mai jos si cele mai importante functii cu care cele 5 variante de drone sunt prevazute. 

Drona DJI AIR 2S este disponibila si in Romania. Poate fi comandata din Shop Namstare, atat in varianta standard, cat si Fly More Combo.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “DJI AIR 2S: cea mai tare drona? Vezi comparatie cu celelalte drone DJI

Comments are closed.