Cum ar arata camera sport Apple iCam Pro

Pasionatii produselor Apple duc imaginatia la un alt nivel si nu de putine ori si-au exprimat dorinta ca marele producator sa intre si pe piata camerelor sport. Anul trecut prin vara va prezentam un concept de camera sport Apple denumita AirCam, iata ca 2022 vine cu un alt concept propus de designerul Diego Valdés denumit Apple iCam Pro, adaptat noului telefon iPhone 13.

Fără îndoială, creatorii de conținut pariaza pe GoPro Hero10, Insta360 ONE R și DJI Action 2 pentru versatilitatea lor, insa piata inca nu este saturata, iar Apple cred ca s-ar integra perfect in peisaj.

Dacă te-ai întrebat vreodata de ce Apple nu creaza o cameră sport, atunci nu ești singurul. Având în vedere performantele de filmare ale telefonului iPhone Pro 13 Pro Max, Apple are avea asigurata o pozitie fruntasa in topul producatorilor de camere sport.

Citeste si: Camera de actiune Apple AirCam ar putea insemna sfarsitul GoPro

Conceptul Apple iCam Pro imaginat de Diego Valdés (alias Diego Valoro Design) este o versiune miniaturizată a iPhone 13 – desigur, cu o utilitate ușor diferită de documentare a experiențelor extreme. Configurarea modulului cu trei camere este o ocolire de la convenția unei singure camere puternice pe astfel de camere sport. Forma mai subțire și mai dreptunghiulară a camerei de acțiune le va oferi utilizatorilor potențiali libertatea de a o purta în spatii mici fara a deveni inconfortabila. Alegerea culorilor și a materialelor va juca, de asemenea, un rol în succesul iCam Pro, dacă se întâmplă să vedem vreodată unul în viața reală.

Cum vi se pare? Credeti ca ar prinde la public o camera sport de la Apple?

Sursa: https://www.yankodesign.com

Olgu

Have less! Do more! Be more!