Camera de actiune Apple AirCam ar putea insemna sfarsitul GoPro

Cand te gandesti la camera de actiune, GoPro iti apare instant in gand si e inevitabil pentru ca e unul din cei mai importanti producatori de camere de actiune. Nici nu ne miram de aceasta asociere ca GoPro a inventat acest gen de camera si tot GoPro a adus cele mai mari inovatii pe piata. In ultimii ani, insa, apetitul pentru camerele sport a mai fost temperat, iar intrarea pe piata a producatorilor DJI, Insta360 sau SJCAM au facut ca piata sa devina competitiva, accesibila, dar si provocatoare. Designerul Italian Antonio De Rosa a facut un exercitiu de imaginatie despre cum ar arata camera AirCam si sustine ca este pe cat se poate de realistic sa putem vedea la un moment dat la o astfel de aparitie din partea Apple.

Ce s-ar intampla daca in aceasta piata a camerelor sport ar decide si gigantul APPLE sa intre cu AirCam?

Avand in vedere calitatea produselor sale si capacitatea software de care dispune compania, ar schimba cu siguranta regulile jocului.

apple aircam 2

apple aircam

Camera AirCam ar merge in designul clasic minimalist, posibil pe alb cu linii curbate elegante, display color si o camera cu un senzor de imagine pe masura. Fiind din acelasi ecosistem ca produsele Apple, transferul de date va fi facut rapid, conectarea cu alte gadgeturi Apple realizata cu usurinta, precum si functiile de social media optimizate.

Am vorbi de incarcare wireless, port type-C. Dat fiind ca cea mai recenta versiune de GoPro utilizeaza lentila 16mm f/2.8, Apple AirCam va trebui sa vina cu ceva in plus pentru a castiga teren in competitie. La fel si pe partea de filmare: trebuie minim filmare video la o rezolutie de 4K la 60FPS sau 5K la 30FPS. Zvonurile spun ca 2022 ar fi anul aparitiei pentru noua camera APPLE.

AirCam va fi compatibila cu Siri si va veni in completarea gadgeturilor produse de companie, fiind o optiune excelenta de vacanta. Nu estimam ca aceasta camera va face concurenta telefoanelor, ci va fi mai degraba o completare din alta perspectiva.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Camera de actiune Apple AirCam ar putea insemna sfarsitul GoPro

Comments are closed.