Autel Evo Nano – drona ce ataca suprematia DJI Mini 2

Autel Evo Nano este competitia directa pentru DJI Mini 2, find o drona care conduce detasat gama entry level. Are o greutate de pana in 250g, filmeaza 4K, si este prevazuta cu senzori de proximitate.

Anuntata inca din toamna, micuta drona si-a facut aparitia la CES unde a putut fi testata si analizata de catre vloggerii din domeniu. Aceasta va putea fi comandata incepand cu finele lunii ianuarie. Este incadrata in clasa Open A1 si va putea fi pilotata fara prea multe restrictii.

Citeste si: Autel Robotics lanseaza Dragonfish Vtol, un competitor pentru DJI Matrice 300

Drona Autel Evo Nano va fi disponibila in 2 variante: Nano si Nano+ (aceeasi drona, dar echipata cu un senzor mai mare de 1/1.28 inchi pentru o mai buna calitate in lumina scazuta). Preturile pentru cele 2 modele sunt: Autel Evo Nano 649 $ si, respectiv Autel Evo Nano+ la 799$.

De ce ai alege Autel Evo Nano in detrimentul dronei DJI Mini 2?

Unul dintre factorii ce pot face diferenta este prezenta senzorilor atat in fata, cat si in spate, ce pot face un zbor mai sigur pentru incepatori si nu numai pentru incepatori. E un must have al dronelor din zilele noastre si cred ca in curand va deveni standard pentru drone.

Al doilea lucru ar putea fi reprezentat de controller, cel de Nano fiind mult mai ergonomic, si nu doar o caramida asa cum se simte controllerul de la drona DJI Mini 2.

Nu in ultimul rand, Autel pare mai friendly si adaptabil, asa ca poti alege din 4 culori: orange, gri, rosu si alb. drona Nano si vine cu un card de 32GB.

Olgu

Have less! Do more! Be more!