DJI Osmo Action 3 revine la designul primei camere de actiune DJI

Toamna aceasta este dedicata lansarilor de camera sport, din cate am observat. Zilele trecute GoPro a lansat GoPro Hero11 Black, pentru ca apoi si DJI sa anunte noua camera de actiune Osmo Action 3.

Ce aduce nou Osmo Action 3?

In primul rand, DJI a renuntat la aspectul modular pe care il folosise pentru Action 2 si a revenit la carcasa primului model, reintroducand si numele ”Osmo” din nou in denumirea modelului.

Modurile de filmare sunt ca si la modelul anterior: 4K la 120fps (16:9) sau la 60fps (4:3) și 1080p la 240fps (16:9). Osmo Action 3 aduce o stabilizare electronică a imaginii RockSteady 3.0 imbunatatita, care livreaza 4K / 120fps. Ca si la GoPro, functia HorizonSteady va menține nivelul orizontului chiar dacă rotiți camera la 360 °, insa este limitat la 2.7K / 60fps. Există un nou mod HorizonBalancing ca punct de mijloc, poate corecta înclinarea până la 45 ° și funcționează la până la 4K / 60fps.

dji osmo action 3

Deoarece filmarile pentru TikTok sunt verticale, camera vine cu un nou cadru de protecție care are două puncte de atașare – unul în partea de jos și unul în lateral, astfel încât să puteți comuta rapid între video orizontal și vertical.

Pe acest segment de piata, batalia inca se da intre GoPro si DJI, cei din urma anuntand ca si Osmo Action 3 are mai nou temperatura de functionare de la -20 grade pana la 45 grade Celsius si suporta fast charging. La GoPro autonomia mai mare este data de alta baterie Enduro Extended.

dji osmo action 3

Osmo Action 3 este impermeabila pana la 16m adancime fara carcasa. In cazul in care se doreste scufundarea la adancime mai mare, DJI a pus la dispozitie si o carcasa speciala.

Pentru a extinde posibilitățile creative, DJI a lansat si o colecție de accesorii pentru Osmo Action 3, inclusiv o carcasă rezistentă la apă, o baterie cu putere extinsă, protectii pentru lentile, tije de extensie și mai multe accesorii de montare.

DJI Osmo Action 3 este deja disponibil si in Romania aici.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “DJI Osmo Action 3 revine la designul primei camere de actiune DJI

Comments are closed.