Delta Caiac Race – evenimentul mult așteptat al toamnei din Delta Dunării

‘’Trăiește viața la maxim, pe apă, pe munte, în aer! Nu aștepta anotimpul potrivit pentru a face lucruri care îți plac!’’ – Ulise Galu

Ne-am întâlnit la munte și am făcut click din prima. Am descoperit că avem nu doar muntele ca pasiune comună, dar și apa, așa că deviza lui Ulise Galu (de la Ulisomania) ni se potrivește și nouă, oameni fără stare. De data aceasta nu ne întâlnim la munte, ci ne alăturăm cu mare entuziasm evenimentului pe care Ulise îl organizează în Delta Dunării, în perioada 13-16 octombrie 2022 – Delta Caiac Race.

Evenimentul organizat în colaborare cu Green Village a ajuns la a șaptea ediție și, așa cum ne-a obișnuit Ulisomania, se anunță a fi o ediție cu adevărat specială.

Din experiența anilor anteriori, la întrecere sunt așteptați să participe în jur de 70 de persoane, iubitori ai sporturilor pe apă, din toate colțurile țării. Este un prilej pentru competiție, fairplay, revedere cu oameni pasionați ai acestui sport și totodată, o ocazie minunată de a explora această bijuterie a naturii.

În fiecare an, traseul este unul diferit, așa că nu ai cum să te plictisești explorând canalele brațului Sf. Gheorghe și să descoperi fauna specifică doar acestei zone. Traseul poate include și ieșire în Marea Neagră, deci va fi memorabil.

Pentru că buna desfășurare a evenimentului depinde foarte mult și de condițiile meteorologice, traseul va fi dezvăluit cu o seară înaintea întrecerii, în ședința tehnică, unde vor fi detaliate toate aspectele ce țin de organizare și unde vor fi împărțite kit-urile de participare.

Pentru cei curajoși, sâmbătă vor exista și sesiuni de wakeboard, dacă vremea va permite acest lucru și dacă temperatura apei nu va fi prea scazută.

Delta Caiac Race este un challenge aprig, dar în același timp o întrecere a prieteniei, unde fairplay-ul este cel mai important. Acest eveniment, născut din pasiune, are ca scop să unească pasionații caiacului, să crească comunitatea și să transmită celor mici pasiunea pentru acest sport. Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor, de la mic la mare, chiar și persoanelor cu dizabilități, cluburi sportive, sportivi profesioniști sau amatori.

Anul acesta, pentru al doilea an consecutiv, câștigătorii vor primi Cupa Cristian Baciucu, în memoria lui Cristian Baciucu, unul din oamenii care au stat în spatele acestui proiect – Delta Caiac Race.

Și dacă toata ziua se va sta mai mult în caiac, seara se va încheia cu o mega-petrecere, unde atmosfera va fi întreținută de trupa Zavera, care se va ocupa ca participanții să își dezmorțească picioarepe pe ringul de dans.

Delta Caiac Race 2

Delta Caiace Race va fi găzduit de Green Village, iar că parteneri și sponsori s-au alăturat Dried Fruits, Hibiscus Sports, Buff, Kambukka, Funghi Conservation, Condimente Delectatum, Ekolab Green Nature.

Dacă vrei să ni te alături, găsești mai multe detalii despre eveniment și înscrieri pe pagina de Facebook a evenimentului: Delta Caiace Race sau direct la organizator: Ulisomania – 0723307798.

Olgu

Have less! Do more! Be more!