Ski Resort Transalpina isi deschide partiile – ce trebuie sa stii pentru noul sezon

Zapada cazuta in luna decembrie, ajutata de instalatia de producere a zapezii artificiale a facut posibila deschiderea sezonului de schi de la Ski Resort Transalpina, inainte de anul nou, in ciuda problemelor aparute la instalatiile electrice ce alimenteaza zona Vidra.


Image may contain: sky, mountain, nature and outdoor

Foto Radu B


Incepand de azi, 29 decembrie 2018, ora 10 se va deschide partia de la Ski Resort Transalpina. Din cauza conditiilor meteorologice, nu va fi deschisa decat partia de sub gondola, administratorii depunand eforturi majore pentru a pune la dispozitie si celelalte instalatii. Acestea sunt acoperite de gheata si chiciura, iar utilizarea acestora fara o degrivrare corespunzatoare este imposibila.

Intre timp s-a reconfigurat o portiune din partie, iar lucrarile la anexele de la baza partiei au avansat considerabil.  Parcarea exterioara este si ea gata, asteptandu-si turistii.


Image may contain: one or more people, sky, text, outdoor and nature


Pentru cei care ajung pentru prima data la Ski Resort Transalpina, este important de stiut ca se poate ajunge aici dinspre Bucuresti – Rm Valcea – Brezoi – Voineasa, dar  si dinspre Petrosani – Obirsia Lotrului – Ski Resort Transalpina. Inainte de a pleca la drum, informati-va despre starea acestuia, conditiile meteo, asigurati-va ca aveti lanturi in masina, lopata si nisip, dar si suficient combustibil pentru situatiile neprevazute.

Ca si facilitati, domeniul schiabil pune la dispozitie un restaurant la baza partiei, iar la inaltime doua apres-skiuri unde puteti servi o bautura calda.

Spatiile de cazare cele mai apropiate de partie sunt la Obirsia Lotrului (aprox 9 km), iar ca alternativa in Voineasa la 30 km distanta.

Preturile pentru noul sezon pot fi consultate aici, iar programul de sarbatori aici


Image may contain: one or more people and text


Se anunta o iarna plina de evenimente la Ski Resort Transalpina, iar in luna martie va asteptam cu a treia editie din Intrecerea Halbelor, un eveniment plin de culoare si distractie, marca Namstare, organizat impreuna cu Ski Resort Transalpina si partenerii nostri.

Ne vedem pe partie!

 

One thought on “Ski Resort Transalpina isi deschide partiile – ce trebuie sa stii pentru noul sezon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *