Cum poti comunica usor pe partie fara a mai scoate manusile sa raspunzi la telefon? Casca Livall RS1 e solutia

Iarna aceasta nu va mai fi nevoie sa scoti manusile din maini pentru a prelua apeluri si nici nu va trebui sa mai apelezi la alte casti cu bluetooth pentru a putea comunica cu prietenii tai. Trebuie doar sa iti iei casca inteligenta de la Livall – Livall RS1, cea mai avansata tehnologie de comunicare pentru sporturile de iarna.

Despre aceasta casca am mai vorbit in trecut, este cea mai cautata casca de protectie de la Livall, iar numarul tot mai mare de utilizatori ne confirma faptul ca este un produs bun, ce isi merita locul in bagajul pentru vacanta de iarna.

De ce LIVALL RS1?

Cate apeluri ai ratat cand erai pe partie pentru ca telefonul era intr-un buzunar cu fermoar? Pana scoateai manusile, pana deschideai fermoarul, pana dadeai de telefon, pana il scoteai ca buzunarul era cam fix, apelantul inchidea…Stii povestea, nu trebuie sa mai detaliez. Totul devine mai simplu cu Livall RS1 pentru ca odata conectata casca la telefon, nu vei mai rata niciun apel. La o simpla apasare de buton vei putea prelua apeluri, vei putea asculta muzica si vei putea face grup de walkie-talkie cu prietenii tai.

livall rs1

Se incarca repede si are o baterie de 1000mAh astfel ca vei putea sa te bucuri de toate functiile mai multe zile (in functie de modul de utilizare).

livall rs1

Cui i se potriveste Livall RS1?

Raspunsul simplu: Oricarui practicant de sporturi de iarna, de la amatori la echipe de salvare.

Familiile pot comunica mai usor cu copiii si le pot da indicatii folosind functia Walkie-Talkie, apasand butonul dedicat. Poti forma grup cu oricate persoane doresti, important este ca zona sa aiba acoperire pentru date (internet). In cazul in care nu exista date pentru internet, comunicarea se poate realiza prin apel telefonic.

Daca te-ai ratacit pe partie, poti da ”share location” direct din aplicatie, astfel ca vei fi gasit intr-un timp scurt. Iar daca la apres-ski ti-ai ratacit casca, aceasta va emite un semnal daca se afla la o distanta mai mare de 50m.

livall rs1

Pentru scolile de schi, casca Livall RS1 e un must-have. Instructorii pot comunica mai usor cu elevii, dar si instructorii intre ei. Trebuie doar sa instalezi aplicatia pe smartphone si sa conectezi casca la telefon.

Anul trecut, echipa Salvamont Valcea a ales sa isi doteze membrii echipei de salvare montana cu acest model de casca, iar feedbackul lor a fost unul grozav. Nu trebuie sa mai poarte grija statiilor, pot comunica mult mai usor cu colegii lor, isi pot folosi mainile in timp ce comunica cu baza. Totul e la distanta de un click.

livall rs1

Nu doar sistem de comunicare, cat si solutie de preventie!

In cazul in care ai suferit un impact, casca poate detecta un pericol si va alerta persoanele stabilite in aplicatie ca si ”Contacte in caz de urgente”. Totul este posibil prin giroscopul integrat in carcasa. Daca simte un soc puternic va activa o alerta pe telefon, care daca nu va fi dezactivata in 60 secunde, va fi transmisa catre acele persoane de contact. Acestea vor primi pozitia GPS si alerta de pericol si vor putea alerta autoritatile.

Livall RS1 este ideala pentru grupuri, pentru familii, pentru scoli de schi pentru a pastra legatura intr-un mod rapid, usor si fara a mai scoate telefonul din buzunar.

Poate fi comandata pe site Livall si este disponibila in 2 variante de culoare si marimi: gri antracit si alb cu dunga gri.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

2 thoughts on “Cum poti comunica usor pe partie fara a mai scoate manusile sa raspunzi la telefon? Casca Livall RS1 e solutia

Comments are closed.