Nu e o gluma, schiurile cu suspensii devin o realitate

Un soi de reinventare a rotii, acest concept de schi dotat special cu suspensii devine o realitate. Privit cu scepticism, intr-o lume in care ai spune ca nu mai ai loc de inovatie, a bulversat prin performantele excelente inca din primele teste.

Incercate de legenda schiului Wayne Wong, rezultatul a fost unul extraordinar, experienta coborarii devenind mult mai lina si simtindu-se un ajutor substantial in viraje. Daca stam bine sa ne gandim vibratiile reprezinta un factor important in stabilirea performantelor de top sau in producerea accidentelelor. De-a lungul timpului, marii producatori de echipamente au incercat diminuarea acestui impediment prin diverse metode, precum folosirea materialelor noi, constructii mai rigide, microcipuri sau sisteme de legaturi sofisticate.


anton-skis-2


Anton Gliders ne demonstreaza ca suspensiile active, pot deveni solutia ideala in evolutia schiului modern.

Specificatii:

  • miez de lemn
  • 162 cm 127 – 78 – 116 11.2
  • Suspensii Anton active
  • Legaturile sunt Rossignol Axium – model Premium

Probabil va intrebati cum o sa reziste la abuzul zilnic de pe partie si obstacolele intalnite? In primul rand materialele folosite si modul de constructie este unul special, menit sa faca fata in orice situatie, oferind garantia unui produs durabil de top.


maxresdefault


Asteptam cu interes sa punem mana pe o asemenea pereche de schiuri sa evaluam comportamentul pe partie. Tehnologic reprezinta un pas inainte, schimband perceptia asupra designului clasic de schi rigid. 

Un mare impediment va reprezenta insa pretul, fiind intre 2.400- 3.000 $, disponibile doar pentru piata din America. Un produs exotic, dar care promite sa schimbe lumea schiului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *