Mavic Air sau Spark! Tu ce ai alege?

Ca si consumatori de tehnologie, ne-am obisnuit sa facem comparatie intre produse de la diferite branduri, insa atunci cand acelasi producator scoate produse la fel de bune, iar tu trebuie sa te decizi intre doua gadgeturi similare, decizia se ia foarte greu. Atentia la detaliile cele mai marunte combinata cu nevoiile si scopul pentru care achizitionezi un produs trebuie in final sa conduca la decizia cea mai buna pentru tine.



Dupa ce in 2016, DJI a lansat cu succes Mavic, iar anul trecut micuta drona Spark, toti ochii au ramas atintiti asupra producatorului chinez pentru a urmari cu ce alta inovatie ar urma sa surprinda. 2018 a debutat cu un nou succes – Mavic Air. O combinatie puternica intre Mavic Pro si Spark, cu o estetica imbunatatita, dar cu specificatii tehnice impresionante, preluand practice tot ce e mai bun de la cele 2 modele DJI.

Comparand Mavic Air cu Spark vom putea nota rapid cateva diferente care va vor ajuta sa decideti care vi se potriveste mai bine.

Daca e sa luam in seama portabilitatea, Spark este un pic mai mica si mai usoara, insa nu se poate plia, in timp ce Mavic Air devine compact si usor de transportat datorita plierii elicelor.

Daca ai nevoie de performanta, este important de stiut ca Mavic Air are un timp de zbor mai indelungat decat Spark (cu 5 minute mai lung) si poate zbura cu o viteza mai mare cu aproximativ 18.4 km/h fata de Spark. In plus, raza de actiune a lui Mavic Air este dubla fata de Spark (4km fata de 2km).



In ceea ce priveste fotografierea, ambele drone stau destul de bine la acest capitol, desi Mavic Air se distanteaza putin fata de Spark prin capacitatea de a inregistra 4K, in timp ce Spark este configurat sa inregistreze maxim 1080p. Ambele drone sunt prevazute cu numeroase functii speciale, insa Mavic Air este un pic mai avansata ca si tehnologie.



In aceste conditii, te intrebi probabil daca merita sa faci investitia in cel mai nou produs de la DJI



In acesta situatie de ce ai plati dublu pentru Mavic Air?

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *