Check-in la Ski Resort Transalpina – din 26 ianuarie

Mult am asteptat, putin a mai ramas pana la deschiderea partiei de la Transalpina. Dupa indelungi amanari si tensiuni la nivelul administratiei locale, autoritatile au ajuns la un consens cu administratia partiei si au luat decizia cea mai buna pentru toti cei implicati, de la miile de turisti care asteptau cu nerabdare deschiderea domeniului schiabil, pana la comunitatea locala care a avut de pierdut din lipsa turistilor.

SKI RESORT TRANSALPINA SE DESCHIDE OFICIAL PE 26 IANUARIE 2018!



Decorul feeric e gata: zapada bogata, cer senin si brazdele ratrack-urilor compun imaginea mirifica a locului pe care noi il numim „acasa”. Trebuie sa vii o singura data aici, sa vezi cu ochii tai si cu siguranta iti vei dori sa te reintorci.

In zona a nins din abundenta in ultima perioada, iar instalatiile pentru producerea zapezii artificiale au lucrat incontinuu pentru a produce un strat zdravan de tocat.



Ca si in anii precedenti, administratia partiei are un calendar plin cu evenimente speciale pentru toata lumea, de la mic la mare, asa ca nu vei duce lipsa de distractie nici iarna aceasta – de la concursuri de schi si snowboard pana la evenimente speciale dedicate simbolurilor romanesti si intreceri inedite. Totul pentru iubitorii de SRT.

Noul sezon vine si cu o noutate: jandarmeria montana va aplica amenzi celor care nu respecta Regulamentul de functionare al partiei Ski Resort Transalpina asa ca speram sa avem cat mai putine incidente pe partie si mai ales in afara ei. Despre aceasta noutate puteti citi mai multe AICI.

Totodata, pe site-ul administratiei partiei puteti afla costul skipass-ului pentru sezonul 2018  – AICI.

Tot pe site-ul administratiei va este adus la cunostinta ca momentan spatiile de servicii (apreski-bar, apreski Sunny si inchiriere echipament sportiv aferente domeniului schiabil SRT) sunt inchise din cauza procedurilor legale de autorizare care trebuiesc parcurse. Asa ca asigurati-va ca aveti in rucsac lichide si mancare.

Va vom tine la curent cu noutati de la Ski Resort Transalpina si ne vedem curand pe partie!

Multumim, Ramona Fodor (director marketing), pentru pozele de azi (23.01.2018).



Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *