Sarbatoreste la inaltime! Vezi unde se mai schiaza de Paste!

Stiu ca temperaturile au urcat considerabil in ultimele zile, iar in Bucuresti copacii au inceput sa infloreasca, insa la munte inca mai e zapada. Daca nu ai avut timp pana acum sau daca vrei sa prinzi un bronz care sa te tina pana la vara, e momentul sa iti faci bagajul si sa mergi la schi. A trecut in revista pentru tine locurile in care zapada este inca prezenta si unde te poti bucura de o tura de schi dupa o masa copioasa.

Ski Resort Transalpina

Desi sezonul a inceput mai tarziu la Ski Resort Transalpina, zapada este din belsug, iar daca starea vremii o permite aici se va putea schia pana la finalul lunii aprilie. Weekendul acesta, va avea loc evenimentul „Yellow Party„, unde vedete vor fi cei mici. Mai jos aveti si programul pentru zilele de sarbatoare, asa ca nu ramane decat sa va faceti rezervare si sa va pregatiti schiurile. In cazul in care nu doriti  sa va incarcati masina cu acestea, puteti inchiria de la Alpina Ski – Centru de inchirieri (echipamente pentru toate nivelurile, pregatite cu grija de echipa super profi).



Arena Platos

In weekendul de Paste, domeniul de la Arena Platos va fi deschis pentru iubitorii de zapada, dar si pentru cei ce doresc sa se bucure de soare pedaland. Tiroliana, parcul de catarari vor fi deschise pentru turisti, iar in ziua de Paste surprizele se vor tine lant pentru copii. Arena Platos va fi deschisa in zilele de 7, 8 si 9 aprilie intre orele 11-17. Pretul skipass-ului pentru adulti va fi 53 RON, 35 RON pentru studenti, elevi și pensionari si 33 RON pentru copii. Mai multe detalii aici.



Poiana Brasov

In Poiana Brasov se mai schiaza in partea de sus a domeniului schiabil, unde temperaturile scazute inca pastreaza un strat optim pentru practicarea schiului. Administratorii iau in considerare deschiderea partiilor si in perioada Pastelui, insa mai multe informatii despre starea acestora si despre program puteti gasi aici.

Azuga

Stratul de zapada masoara intre 5-30 cm, iar practicarea schiului inca se poate efectua, insa exista si portiuni de partie descoperita. Mai multe detalii aici.

Sinaia

Altitudinea la care se afla situat domeniul de la Sinaia permite in continuare practicarea sporturilor de iarna in conditii bune pe partiile Valea Dorului si Valea Soarelui. Partia noua este impracticabila din cauza topirii zapezii. Daca ajungeti la Sinaia, va recomandam sa nu va aventurati pe trasee nemarcate intrucat Salvamont a emis o atentionare privind riscul de avalansa in muntii Bucegi (2000m – 1400m).

Busteni

Daca ajungeti in aceasta minivacanta la Busteni, aveti norocul sa va dati pe partie si noaptea. Nocturna va fi functionala, stratul de zapada masoara intre 10-30 cm, sunt portiuni descoperite, insa partia pentru saniute si incepatori este deschisa. Iar incepand cu 30 martie la Busteni, daca achizitionezi un skipass pentru azi, valabilitatea lui va fi extinsa si pentru a doua zi.

Voi unde va petreceti sarbatorile de Paste? Vom face update pe masura ce avem informatii si de la alte statiuni/partii din tara.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *