Power Traverse – cum sa iti motorizezi placa de snowboard in iarna asta

Ne plac gadgeturile noi care ne scot din zona de confort, dar si care ne usureaza viata. Ca in fiecare an adunam ciudateniile electrice din lumea sporturilor de iarna. Power Traverse este unul din acestea. Ideea prezentata in acest articol nu este chiar noua si am mai scris despre ceva similar, insa aceasta roata motorizata este chiar wow.

Power Traverse poate ajuta snowboarderii sa se deplaseze fara a mai fi nevoie sa dea placa jos sau in cazul instalatiilor pe cablu nefunctionale.

Conceptul se foloseste de cateva padele ajutate de un motor electric, ce pot impinge fara efort riderul prin zapada. Momentan produsul e in stadiu de prototip si se lucreaza pentru a-i aduce imbunatatiri, insa vor fi 4 versiuni de motorizare intre 60-120V capabile de pana 70 m/h.

CITESTE si: Casca inteligenta Livall RS1 – update dupa doua sezoane

Multe elemente sunt special concepute, fiind facute cu ajutorul tehnologiei de printare 3D. Acestea sunt construite sa reziste pana la –40 grade.

Deocamdata astea sunt informatiile disponibile. Speram sa vedem ceva teste in aceasta iarna si de ce nu posibilitatea de a cumpara.

Scuterele 100% electrice NIU

Olgu

Have less! Do more! Be more!