Cea mai mare sala de jocuri in realitate virtuala din Romania se deschide in Bucuresti

Pasionati de gaming si realitate virtuala, avem vesti bune pentru voi. In weekend se deschide cea mai mare cea mai mare sala de jocuri in realitate virtuala din Romania. Sambata – 14 aprilie, la ora 18:30 are loc inaugurarea UniVRse, un spatiu dedicat tuturor iubitori de senzatii tari in VR.

Veti pasi si veti experimenta universul realitatii virtuale, gratie celor mai performante gadgeturi de pe piata: platformele KatWalk aduse in premiera in tara noastra, cele mai multe perechi de ochelari VR HTC Vive din Romania, simulatoare de curse si escape room.



Platformele omnidirectionale KatWalk va permit deplasarea in timp real, toate miscarile din mediul fizic fiind redate in mediul virtual, integrandu-te astfel in jocul propriu-zis. Experienta de joc oferita de aceste platforme devine si mai intensa datorita faptului ca odata conectat la acestea, utilizatorul poate parcurge distante nelimitate, spre deosebire de ochelarii VR care impun o limita de 5m in miscare. 

UniVrse va pune la dispozitie aproximativ 100 de jocuri si aplicatii single si multi-player, dintre cele mai diverse genuri, de la actiune, aventura, sport, indie, horror, pana la escape room si jocuri pentru copii.



Si aspectul educativ este foarte important pentru UniVRse, de aceea, va ofera un modul educational complex ce acopera mai multe domenii : puteti studia indeaproape corpul uman, sistemul solar, orice oras sau cladire prin Google Earth VR, puteti desena in 3D sau va puteti infrunta diferite fobii cum ar fi frica de zbor de exemplu. Invatarea se realizeaza mult mai usor, datorita  modului interactiv si interesant al realitatii virtuale in care se desfasoara aceasta.

UniVrse este un spatiu destinat iubitorilor de gaming si de tehnologie, dar si celor care doresc sa evadeze din cotidian si sa experimenteze lumea captivanta a realitatii virtuale alaturi de prieteni sau individual.

Compania care detine sala UniVRse este un start-up 100% romanesc, care isi propune sa promoveze inovatia tehnologica si sa o puna la dispozitia elevilor, studentilor si tuturor celor interesati de acest domeniu. Acest proiect este un parteneriat de succes intre Mircea Matei, un tanar antreprenor cu background in psihologie si Claudiu Lupas, un renumit antreprenor roman, ambii sustinatori ai noii tehnologii si pasionati de realitatea virtuala si mai ales de aplicabilitatile acesteia.

Revenim cu impresii si recomandari dupa lansare! Stay tuned!



Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *