NIU intra pe piata trotinetelor electrice cu modelul NIU Kick Scooter

In cursul zilei de ieri, cel mai mare producator de scutere electrice inteligente din lume, NIU, a lansat prima trotineta electrica din portofoliul sau. NIU KQi3 este numele celui mai nou produs lansat de producatorul chinez si va fi disponibil incepand cu aceasta vara in intreaga lume.

trotineta electrica niu KICK SCOOTER

După ce a deschis deja piețele europene și americane mopedelor electrice, NIU adaugă trotineta electrica în portofoliul său de micro mobilitate pentru a ajuta la rezolvarea nevoilor de navetă ale utilizatorilor urbani. NIU a înființat, de asemenea, o echipă de cercetare și dezvoltare în domeniul „Last Mile” pentru a se concentra pe crearea de noi vehicule pentru micromobilitate. Toate vehiculele NIU sunt conectate la aplicații și sunt alimentate de cea mai recentă tehnologie a bateriei litiu-ion.

Specificatii trotineta electrica NIU KQi3:

Viteza maxima: 25km/h
Autonomie: pana la 50km
Motor: 350w
Confort: Ghidon lat de 542 mm
Cauciucuri pneumatice 9.5×2.5 inch
Platforma sustinere picioare: 17cm
Acumulator 48V
Sarcina maxima: 100kg
Durata incarcare 5H
Aplicatie smart: DA
Cadru din aluminiu aviatic
Franare pe disca fata/spate
Franare regenerativa
Far iconic NIU
Sonerie mecanica
Lumini franare.
Conectare Bluetooth.
Pliabila.

Trotineta electrica NIU KQi3 este conceputa pentru a veni in intampinarea utilizatorilor din orase pentru distante mici si medii. Ajunge la o viteză maximă de 25 km / h și o autonomie de 50 km. Daca e sa comparam cu trotinetele electrice disponibile pe piata, as putea zice ca este un competitor direct pentru Ninebot Max G30.

Aceasta va fi disponibila in 2 versiuni: Sport si Pro, diferenta dintre cele doua fiind autonomia mai mare la varianta Pro (de pana la 50km), dar si de greutate. Varianta Sport cantareste 18.5kg, iar cea PRO 20kg. Varianta sport va fi prevazuta cu motor de 300w, iar cea PRO cu motor de 350w.

 

Sasiul utilizat la trotineta electrica NIU KICK SCOOTER a fost proiectat pentru a asigura un echilibru optim, confort și directie fara efort. Mergeți cu ușurință pe terenul orașului și bucurați-vă de o călătorie lină, chiar și cu viteză, de la început până la sfârșit.

Pentru o mai buna stabilitate furca a fost inclinata la un unghi de 75grade.

Indicele de impermeabilitate este IP54 (adica are protectie impotriva particulelor de praf si a stropilor de apa).

Fiind prevazuta cu frânare regenerativă inteligentă, puterea este restabilită la baterie, ceea ce înseamnă că atunci când încetiniți viteza, acumulatorul trotinetei se incarca cu pana la 4%!

Informatiile puse la dispozitie de producator au fost calculate cu un utilizator cu o greutate de 75kg, la o temperatura de 25 de grade si o viteza constanta de 15km/h pe teren plat.

Trotineta electrica NIU KQi va avea un pret de 699 euro (varianta PRO) si 599 euro (varianta Sport) si va fi disponibila si in Romania la reprezentanta oficiala NIU – aici.

Scuterele 100% electrice NIU

Olgu

Have less! Do more! Be more!

3 thoughts on “NIU intra pe piata trotinetelor electrice cu modelul NIU Kick Scooter

Comments are closed.