Intrecerea Halbelor 03 – Zapada, bere, premii, soare si o cursa epica

Ajunsa la a 3-a editie, Intrecerea Halbelor are toate premisele sa fie cel mai interesant eveniment montan al primaverii. Gazduit prin traditie la Ski Resort Transalpina, un loc magic cunoscut in randul iubitorilor sporturilor de iarna, isi propune sa aduca impreuna buna dispozitie, alunecarea pe schi sau snowboard impreuna cu un echilibru desavarsit ducand la bun sfarsit halbele pline dincolo de linia de finish.

Inscrierea la Intrecerea Halbelor este gratuita, insa trebuie tinut cont ca este un eveniment destinat persoanelor peste 18 ani. ”Materia prima”, adica berea, este asigurata de Tuborg, partener al distractiei. Primele 3 locuri sunt premiate de Gnex, partenerul nostru preferat de gadgeturi, cu o camera sport (Marele Premiu), mini drona (Locul 2) si un smartwatch (Locul 3). Trezirea este data de Black Habit, care ne imbie cu aroma proaspata a cafelei speciale, iar incalzirea este sustinuta de Alexandrion. Pentru a ne proteja participantii de vremea rece, Merinito ne ajuta cu bandane.

Participantii ce au folosit formularul de inscriere pus la dispozitie beneficiaza de reduceri skipass cu sprijinul Ski Resort Transalpina si reducere la inchirierea de echipamente oferite de Centrul de inchirieri Alpina Ski.

Departajarea concurentilor va fi facuta tinand cont de ordinea trecerii la linia de Finish si de cantitatea de bere ramasa in halbe.

Va asteptam asadar sa sarbatorim primavara pe schiuri si placa la inaltime, alaturi de prieteni pentru un weekend perfect. Intrecerea Halbelor 03 este programata incepand cu ora 12.00 in data 16.03.2019. Orice modificarile ale programului (cauzate de starea vremii sau din motive care nu tin de noi) vor fi anuntate pe pagina de Facebook.

Si pentru ca weekendul se anunta epic, duminica este programata a doua editie a evenimentului Wings on Snow, cand cerul va fi brazdat de kite-uri si parapante si ”zburatori”. Alaturi de Ulisomania si partenerii evenimentului, vom asista la un spectacol inedit pe cerul albastru de la Ski Resort Transalpina, iar ca distractia sa fie completa, Rossignol pune la dispozitie spre testate cele mai noi modele de schiuri.

Sper ca te-am convins ca weekendul acesta nu e de stat acasa! Ne vedem pe partie!

Image may contain: one or more people and text

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *