Grass ski și mountainboard – de acum si in Romania

Chiar daca iarna a trecut si am bagat de mult echipamentele de schi si snowboard la hibernat, multi dintre noi inca poftesc la senzatia aia de alunecare pe care o intalneam atunci cand coboram in viteza pe partie.

Anul trecut scriam despre acest subiect si iata ca nu a durat mult pana acest sport a ajuns si la noi. Incepand cu acest weekend, putem incerca senzatia de alunecare pe iarba si la noi, caci la Azuga, Snowline impreuna cu Fun Park deschid partia pentru schi de vara, unde putem practica grass ski (schi pe iarba) si mountainboard.

Schiul pe iarba este o metoda de pregatire pentru schiul alpin. Schiurile folosite pentru iarba sunt mai scurte, iar cu ajutorul lor putem simula alunecarea pe zapada.



Mountainboardul, cunoscut si ca dirtboard sau all-terain-board, este un sport ce combina cele mai bune aspecte ale snowboardului, skateboardului si poate fi practicat indiferent de factorii climatici.



Partia pusa la dispozitie de catre administratorii din Azuga masoara 160 m si este deservita de o banda transportoare. Echipamentele speciale (schiuri/placa, clapari, bete, echipament protectie) pot fi inchiriate cu 35/40 lei (copii/adulti), iar pentru cei incepatori, intructorii pot tine lectii atat individuale, cat si de grup.

Toti instructorii Scolii de Ski si Snowboard Snowline, au efectuat cursurile de specialitate in domeniu, acreditati ISIA (International Ski Instructors Association) si AMPSR (Asociatia Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania).


In afara de grass ski si mountainboard, Fun Park Azuga dispune si de alte activitati distractive, astfel incat aici se poate distra toata familia: tiroliana, tubing, pista Zorzobal, suprafata bubble fotbal, human fussball, tir/ airsoft static/tir arc, bar, terasa, teren fotbal, zona relaxare, lac de agrement.
Mai multe detalii puteti afla pe pagina de Facebook Snowline sau pe site.

One thought on “Grass ski și mountainboard – de acum si in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *