Suna cunoscut Tirol?

Cand ne gandim la Austria si resorturile acestei tari frumoase, Tirol ne atrage atentia, iar la o simpla cautare pe google gasim o multime de oferte si informatii utile.


Freeride-Oetztal-Tirol


De ce atata atentie pentru aceasta zona? Deoarece merita efortul. Ai parte de conditii premium pentru cazare si conditii, iar partiile sunt impecabile. Zapada batuta perfect si imagini de neuitat din Alpii Austriei.

Despre infrastructura nu are rost sa va plictisesc. Amintim peste 100 de domenii schiabile, mii de kilometri de partie si un million de motive sa incerci o vacanta aici. Cabane cochete sau exclusiviste sunt la tot pasul, pentru fiecare dorinta si exigenta. Daca vrei relaxare dupa o zi pe munte, ai la dispozitie numeroase hoteluri si zone de spa sau baile termale din Fügen Zillertal sau la Aqua Dome din Längenfeld, Ötztal.


val-thorens-chair-lift_1348


Valea Ötztal atrage pasionatii sporturilor de iarna pentru conditiile oferite. Sölden, care mai nou se promoveaza prin mult titratul James Bond 007-SPECTRE, ofera privelisti extraordinare si experiente pentru care ai vrea sa revii an de an.


tirol_sightseeing


Nu trebuie sa uitam nici cei cinci ghe?ari din Tirol: Kaunertal – Pitztal- Sölden – Stubai – Hintertux. Acestia pot sustine sportul de iarna aproape tot anul. Ciudata aliniere de cuvinte „iarna tot anul‘, dar adevarul este ca te poti bucura de soare si zapada chiar daca vara te gandesti la mare, de la 3 000m. Pasionatii „pana in maduva oaselor’ gasesc aici oaza ideala.


St-Johann-in-Tirol


Adevarul este ca Austria stie sa se promoveze si scoate la inaintare tot ce e mai bun. Nu a facut rabat de la calitate, instalatii si profesionalismul oamenilor dedicati (aprox 71 000) formeaza armata care tine animatia in viata an de an.


golfclub


Si ca orice distractie, trece si prin stomac, astfel ca Tirolul ofera gurmanzilor numeroase restaurante renumite si meniuri din care si Gordon Ramsey ar fi bucuros sa incerce.


winter_panorama_03


Am putea sa spunem si sa filmam zi si noapte in Tirol, dar cred ca ar fi inutil. Destinatiile sunt accesibile cu masina sau avion, drumurile fiind impecabile. Mult pana parasesti granitele Romaniei. Trebuie sa ajungi si aici intr-una din aventurile montane. Peisajele sunt unice si nu te poti rezuma doar iarna. Ai ce face astfel incat sa iti petreci timpul frumos si sa ramai cu amintiri frumoase. Pasionatii de motociclism au unde se da si savura fiecare curba sau ac de par.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *