Noul show prezentat de fostii prezentatori Top Gear se va numi The Grand Tour, cu incepere din toamna

Cu totii suntem curiosi sa vedem ce surprize mai au in plan „naufragiatii” de la Top Gear. Obisnuiti de ani buni cu cei trei prezentatori, am fost pusi in fata faptului implinit de a ne lua adio in momentul in care Clarkson a decis sa pocneasca in freza unul dintre angajatii BBC. Nimic nou sub soare, temperamental cum il stim, a decis sa continue aventura impreuna de May si Hammond la gigantul Amazon.


top-gear-fracas-1200x0


Recent emisiunea Top Gear a lansat un trailer prin care prezinta noii prezentatori, masinile testate si o continuare in dulcele stil consacrat, demonstrand faptul ca echipa este aceeasi, schimbarea fiind doar la figurile ce apar pe ecran.



*sursa: www.youtube.com

Noul show cu masini promovat de Amazon se va numi The Grand Tour, prezentat de cei trei clasici prin toata lumea. Nu se va rezuma la teste clasice pe un circuit, fiecare emisiune va fi prezentata intr-o alta locatie. Fara rabat la calitate si buget, se anunta un candidat pe masura pentru vechea franciza, mai ales din prisma nostalgiei pentru fostii prezentatori.

Este anuntat sa apara in toamna, fara o data exacta, intr-o editie de 36 de episoade. Ne asteptam la aventuri epice in jurul lumii, numeroase teste traznite, dar si o schimbare a formatului cu care eram obisnuiti. Ramane de vazut daca va fi pe placul fanilor.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *