Noul Top Gear debuteaza in forta, dar cu frana de mana trasa

Continuat din traditie probabil, noul Top Gear a debutat cu un nou sezon, al 23-lea la numar. Aceeasi echipa de productie, cu Chris Evans in rol principal si o echipa de testari extinsa. Scenariul nu se schimba cu nimic, nu se simte o infuzie de capital, in schimb s-a pierdut sarea si piperul. Daca mergem dupa vorba romaneasca, omul sfinteste locul. Parca stersi si fara acel sarcasm, noii prezentatori lasa de dorit in ceea ce priveste partea de entertainment. Pana la urma, pe langa rolul educativ in materie de industrie auto, principalul motiv ce ne tinea alaturi de aventurile Top Gear, era distractia si aventura alaturi de oamenii cu care rezonam. Avand in vedere ca este doar primul episod si ne lipseste acea obisnuinta cu personajele, mai putem lasa un ragaz.


Top-Gear-Season-23-Episode-1-9-e1464434895962-1068x644


Episodul incepe clasic in studioul „cel nou” cu o prezentare simpla si o gluma rasuflata despre catering, facand aluzie la intamplarea care a stat la baza demisiei prezentatorilor anteriori. Urmeaza o testare cu muscle cars, invitati fiind Gordon Ramsey si Jesse Eisenberg, ce se dau mai nou intr-un Mini One echipat Rally.  Urmeaza o aventura prin desert ce te duce cu ochii in toate partile pe ecran cu diverse mijloace de miscare si zbor. 

Lansarea a fost un dezastru in audienta BBC, telespectatorii nefiind interesati de noua prezentare, sau de ce nu, dupa un asemenea numar de ani, galeata a devenit plina. Nu trebuie sa uitam faptul ca in urma cu putin timp o alta emisiune celebra Fifth Gear si-a anuntat finalul.


Top-Gear-Season-23-Episode-1-4


In ceea ne priveste emisiunea per ansamblu merita o vizionare, fiind interesanta, mai ales daca am ramas cu nostalgia vechiului format si ne plac imaginile wow la care se lucreaza intens. E posibil ca noua echipa sa nu dezamageasca pe parcursul sezonului si, oricum pana la toamna cand se anunta inceperea noul show dezvoltat de Amazon cu vechea garda nu prea avem cu ce ne delecta privirile. Asa ca Top Gear (original version) a devenit cumva ca o masina ciudata care iti poate place la prima vedere sau nu.

In timp ce vechiul concept a avut timp sa fie condimentat corespunzator de-a lungul anilor, acesta pica precum o salata intr-un restaurant american, ca tot veni Gordon la emisiune.



 

*sursa: www.youtube.com

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *