„Flavours of Romania”, un nou documentar despre Romania marca Charlie Ottley – de data asta pe motocicleta

Cu siguranta ati auzit de faimoasele documentare Wild Carpathia prin care o echipa din Marea Britanie reuseste sa promoveze si sa surprinda surprins frumusetea Romaniei, asa cum reprezentantii nostri nu sunt in stare sa o faca.



Pentru ca au fost de-a dreptul fascinati de Romania, realizatorii acestor documentare si-au propus sa prezinte si alte aspecte ce tin de tara noastra, astfel ca anul acesta vor sa dedice 8 episoade aromelor, traditiilor si modului de viata din Romania. „Flavours of Romania” se numeste cel mai recent proiect la care echipa lui Charlie Ottley lucreaza in prezent si ceea ce aduce nou in realizarea acestui material este faptul ca intreaga aventura va fi prezentata deplasandu-se cu motocicleta. O ocazie numai buna pentru a descoperi noi trasee de moto pentru iubitorii acestui stil de viata.


*sursa : youtube


Impreuna cu Alan Paul, Charlie Ottley va prezenta tara noastra atat din perspectiva omului care o descopera pe motor, dar si din aer, din echipamentele lor nelipsind drone performante si multiple camere si obiective.



Suntem curiosi care vor fi traseele alese de echipa lor si mai ales de modul in care vor percepe drumurile noastre, care cu siguranta nu se ridica la inaltimea celor din afara Romaniei. Stim doar ca la acest moment, calatoria incepe din Oltenia, iar documentarul va fi gata la finalul anului.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *