S-a dat strigarea la Oslea Hiride 2017…Te bagi?!

Eveniment dedicat pasionatilor de freeride, Oslea Hiride si-a castigat deja un renume in Romania. Masivul Oslea din Muntii Valcan este asaltat an de an in februarie de schiori si snowboarderi intr-o intrecere ce implica anduranta, tehnica si stil. Aduna laolalta profesionisti si amatori, pasiunea comuna fiind muntele. Atmosfera este intretinuta de celebrul producator de bauturi energizante RedBull, cunoscut pentru implicarea in lumea sporturilor extreme.


Red Bull Oslea Hiride 2015


In 2017 evenimentul  va avea loc pe 25 februarie. Urcarea de anduranta de 3,5 km cu plecare de la 1300 m  cu finish pe creasta la 1940 m. Urmeaza o coborare prin powder, prin locuri nebatute de senilele ratracului.

Inscrierea se face online in limita locurilor disponibile, pe doua categorii Pro si Open, pentru schiori si snowdoarderi. In perioada 5 decembrie 2016 – 17 februarie 2017, in limita locurilor disponibile (100 x Open si 30 x PRO), taxa fiind de 100 lei cu asigurarea obligatorie inclusa (bine de stiut, mai ales ca siguranta e pe primul loc).

Anul acesta traim cu speranta ca vremea va fi de partea noastra si vom avea powderul mult visat. Cum vremea a fost o loterie in 2016, cu temperaturi pozitive in luna februarie si viscol si ceata cand te asteptai mai putin, ne punem intrebarea daca nu ar fi posibila stabilirea evenimentului intr-un interval calendaristic si nu o data fixa. Asa am avea garantia ca vremea va fi perfecta si vom avea powderul mult visat.


redbull_oslea_hike_ride_2016_3


Echipa Namstare.ro va fi prezenta la Oslea atat pe schiuri, cat si pe snowboard si ne rugam zeilor zapezii sa avem o iarna lunga si precipitatii din belsug. Nu mai stati pe ganduri si completati formularul de inscriere Oslea Hiride 2017 pentru o eventura epica, unica in Romania!

L.E: Azi noaptea la ora 00:00 s-au deschis inscrierile, iar numarul de participanti pana la acest moment depasea numarul locurilor disponibile. Mai sunt locuri doar la categoria PRO, iar pe lista de asteptare la categoria OPEN sunt deja 15 participanti care vor fi contactati in cazul in care se elibereaza locuri.


*sursa: canal youtube ski-si-snowboard


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *