Furios si Iute 8 – alta „ciorba reincalzita” sau merita vazut?!

Intr-un sezon secetos din punct de vedere cinematografic, Furios si Iute 8 a spart toate topurile si sta detasat in top box office la capitolul incasari. Film ce continua celebra franciza de succes, Furios si Iute 8 aduce inca o data in fata spectatorilor si impatimitilor de adrenalina conceptele cu care am fost obisnuiti: familie, prieteni, actiune, masini putenice, cascadorii si mult SF.



Filmul incepe clasic cu o cursa castigata spectaculos de Dom (Vin Diesel), ce schimba dinamica personajului bun, pana aproape de final, fiind nevoit sa isi tradeze familia. De ce? Veti afla in momentul culminant acent lucru. Bugetul pentru acest film a fost generos, acest lucru fiind garantat de imaginile spectaculoase, masinile si efectele puse la bataie, echipa de actori reunita si nu in ultimul rand de marketingul de care s-a bucurat la nivel mondial.



Scenariul nu este impresionant, previzibil pe alocuri, presarat cu scene incredibil de realizat in realitate. Brian (Paul Walker) a fost definitiv scos din scena, s-a renuntat chiar si la digitalizarea sa, fiind amintit in cateva scene si in final. Actiunea este continua, te tine in priza vreo doua are, fara momente de respiro. Familia Toretto sufera modificari si dusmanii vechi devin prieteni printr-o intorsatura ciudata a sortii. Personajul negativ este intruchipat de Charlize Theron, un evil hacker, ce doreste a starni al treilea razboi mondial – o alegere a actritei total neinspirata, lucru ce poate fi observat cu usurinta pe parcursul filmului.



Potrivit pentru vizionat seara sau intr-un weekend fara program. Nu are rolul sa te impresioneze, ci sa satisfaca nevoia maselor pentru actiune si Fast & Furious. Vocea metroului (cinci oameni in fata afisului, 1 impotriva, restul pentru) m-a facut sa vad filmul, fara o exclamatie WOW la final, dar nici cu regretul timpului pierdut.


*sursa : youtube


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *