O surpriza placuta pe final de sezon de schi

Ultima perioada ne-a confirmat inca o data ca sezonul de iarna 2016-2017 a fost unul tare ciudat. Precipitatiile si temperaturile nu au tinut cont de calendar sau de dorintele noastre si ne-au dat peste cap orice fel de planuri.



Un decembrie sarac, urmat de luna ianuarie nu prea stralucita, dar cu un final de aprilie intr-o forma de zile mari. Zapada de primavara cazuta in cantitati considerabile ne-a facut sa scoatem de la naftalina echipamentul pus la pastrare. Asa se face ca in unele statiuni alinierea astrelor a dat nastere la cel mai bun powder din intreg sezonul. Zapada prin care poti inota, temperaturi scazute si alegerea momentului potrivit pentru cel mai bun freeride.



Aceasta furtuna de zapada abatuta peste Europa, mana cereasca pentru unii, „ciuma” pentru altii din cauza problemelor create a adus un final spectaculos, cu imagini de iarna tarzie si amintiri ce vor dainui cu siguranta. Pentru noi, snow freaks, aduce mai aproape noul sezon si face asteptarea mai scurta.



Trebuie sa stiti ca aceste zile sunt rare, zapada de primavara se schimba de la zi la alta, iar daca va suna un prieten la fel de pasionat ca vrea la zapada dar nu are cu cine sa mearga, nu mai stati pe ganduri. Decizia trebuie luata rapid si profitat din plin de o ultima tura pe partie, soare si schi. Nu uitati crema solara, tricoul si fiti pregatiti sa faceti o trecere spectaculoasa de la munte si mare intr-o singura saptamana.

*PS – Cele mai bune decizii se iau dupa ora 22:00 😀

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *