Viata ta nu va mai fi la fel dupa ce ti-ai luat drona

Ai urmarit fenomenul si ti-ai luat drona, dar nu te-ai fi gandit niciodata cum acest gadget iti va schimba viata. Daca la prima vedere par niste jucarii excentrice si galagioase, dronele fac parte din viata nostra cotidiana. Iata cateva schimbari care vor veni la pachet cu noua jucarie, dar pe care nu ti le spune nimeni:

Iti vei extinde cercul de prieteni

Fie ca online sau offline, vei incepe sa interactionezi cu oameni care au aceeasi pasiune sau care sunt atrasi de drone. Invata de la cei mai buni ca tine si ajuta-i cu informatii pe cei la inceput de drum. Comunitatea dronistilor este in continua crestere, iar oamenii interesati de acest domeniu sunt cu adevarat pasionati. Ca in orice activitate si aici vei intalni oameni fideli unor branduri, raceri, pasionati de customizare, „adevarati cunoscatori„, dar si oameni dispusi sa isi sacrifice din timp pentru a ajuta si da informatii.

caine sarind dupa drona

Vei deveni un trendsetter in gasca ta de prieteni

Iti vei zapaci prietenii, astfel incat multi dintre ei isi vor lua si ei drona. 

ti-ai luat drona

Vei calatori mai des

Vei incepe sa fii interesat de locuri mai neobisnuite si iti vei planifica fiecare destinatie in functie de potentialul acestora pentru a capta poza aia care strange mii de like-uri in cateva ore.

Vei avea probleme cu inima

Daca esti incepator, fiecare zbor va fi cu emotii si transpiratie rece de la decolare pana la aterizare, iar fiecare warning de pe displayul readiocomenzii va fi generator de palpitatii. Pe masura ce vei capata experienta, vei incepe sa te relaxezi, dar pana atunci sa fii pregatit cu Aspacardin.

ti-ai luat drona

Busu va deveni cel mai bun prieten al tau

Stirile despre starea vremii vor deveni cele mai vizualizate informatii de la TV sau de pe internet. Cel mai probabil iti vei instala pe telefon 2-3 aplicatii pe care le vei verifica obsesiv. Viteza vantului si directia din care bate vor deveni parametri importanti de care vei tine cont inainte de a efectua fiecare zbor.

Bani

Vei invata sa iti prioritizezi bugetul. Acesta se va duce preponderent pe accesorii si noi „jucarii” pentru drona: protectii suplimentare, baterii, carcase, tot felul de accesorii care iti vor face viata mai usoara, dar care vor lasa si o gaura in buzunar.

Invitatii la evenimentele cunoscutilor si prietenilor

Vei primi din ce in ce mai multe invitatii la nunti, botezuri, petreceri, dar „daca tot vii, sa iei si drona cu tine„.

Deplasarile cu avionul nu vor mai fi la fel dupa ce ti-ai luat drona

Principala ta preocupare va fi: „cate baterii pot sa iau in bagajul de mana?!”, iar stresul din aeroport – „sper sa ma lase sa trec cu drona”.

In concluzie, o drona chiar iti schimba viata, fie ca vrei sau nu, fie ca iti dai seama sau nu de acest lucru. Este un gadget ce are nevoie de atentie, pasiune, investitii si unele sacrificii, insa cum zicea Leonardo da Vinci „odata ce vei vedea cerul de sus, nu vei mai vrea sa il vezi de jos”.

ti-a

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *