Camera de actiune SJCAM SJ7 Star – TEST

Brandul SJCAM a inceput usor, usor sa isi faca cunoscuta aparitia, fiind recomandata de calitatile imaginilor surprinse si de raportul calitate/pret imbatabil. Testate de ceva timp, aceste camere au evoluat de la o generatie la alta, capatandu-si reputatia alaturi de alte marci chinezesti de „GoPro killer„. Adevarat sau fals, au deschis apetitul romanilor pentru camere de actiune mai ieftine, cu specificatii bune, pachete complete cu adaptoare, carcase si prinderi.


Imagini pentru sjcam sj7 star


Cel mai nou si performant model de SJCAM vine cu o carcasa de aluminiu, rezolutie 4K, ecran tactil pe spate si acumulator  de 1000 mAh. De la prima utilizare vei observa calitatea materialelor si a constructiei atent finisata. Camera este insotita de carcasa subacvatica, prinderi multiple si cabluri de incarcare si conectare. Aceasta suporta card de memorie de pana la 64 G (cadou) si vine impreuna cu o geanta pentru transport.


Original SJCAM SJ7 STAR 4K WiFi Action Camera 2.0 inch Touch Screen 166 Degree FOV 12MP


Aplicatia dedicata, imbunatatita de-a lungul generatiilor cu conectare prin Wifi poate oferi un suport pentru vizualizarea imaginilor in timp real pe mobil sau tableta, in cadrul razei de actiune si permite incarcarea pozelor si filmelor pe mijloacele de socializare instant.


Original SJCAM SJ7 STAR 4K WiFi Action Camera 2.0 inch Touch Screen 166 Degree FOV 12MP


Unghiul de filmare de 166 grade si functia anti-vibratii ofera o imagine buna si stabila, chiar daca o vom supune la miscari bruste. Meniul, accesibil prin ecranul de pe spatele camerei, este usor de utilizat, cu functii simple si la indemana. Chiar si o persoana cu degete butucanoase se poate descurca usor prin el.


Original SJCAM SJ7 STAR 4K WiFi Action Camera 2.0 inch Touch Screen 166 Degree FOV 12MP


Am remarcat faptul ca SJCAM SJ7 se incalzeste destul de tare in timpul filmarii si din experienta noastra acumulatorul de 1000 mAh va ceda usor la contactul cu temperaturile scazute din sporturile de iarna. Dar acestia nu sunt scumpi si merita sa achizitionati cel putin unul de rezerva. Pentru stocarea informatiei este indicat sa folositi un card de memorie bun cu viteza de scriere adecvata calitatii 4K. Alta hiba, deoarece un FullHD (1080P) este suficient pentru o filmare de amator. 4K poate fi utila pentru editare si stabilizarea imaginilor, oferind suficient cadru pentru acest lucru ce implica taierea imaginilor.



Adaptarea la lumina nu este chiar excelenta. Trebuie sa avem in calcul faptul ca aceasta este in continuare o camera sport si are nevoie de lumina pentru o filmare reusita. SJ7 este fara doar si poate o camera buna ce duce marca in clasa premium, nefacand rabat la calitate. O evolutie evidenta fata de modele anterioare, vine la pachet cu tot ce ai nevoie pentru o filmare de actiune. Testul nostru a implicat un salt cu parasuta, executat perfect de Dragos Boeru (TNT Brothers) intr-o zi superba de vara tarzie la Clinceni. Ce a iesit va invitam sa urmariti in scurtul film de mai jos, cu efecte si editare minime.

*Camera de actiune poate fi achizitionata aici

*Multumim echipe TNT Brothers pentru testul plin de adrenalina si gnex.ro , partenerul oficial namstare.ro


*Share & Subscribe Youtube


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *