Bode Miller si-a anuntat retragerea… „si eroii mai ies la pensie”

Impresionanta cariera a schiorului american Bode Miller a ajuns la final. Intervievat recent, renumitul schior in varsta de 40 ani a declarat ca nu va mai concura la campionatul mondial. Aceasta decizie vine la doi ani dupa ultima competitie la care a participat, iar acesta nu si-a anuntat retragerea mai devreme intrucat voia sa faca schimbari in sistem, chiar daca nu mai concura.  



Bode Miller este unul din cei mai renumiti schiori, mandrindu-se cu o cariera de succes in acest domeniu. El a castigat 33 de competitii, fiind al 8-lea in topul celor mai buni schiori din toate timpurile. Medaliat cu aur la Jocurile Olimpice  de Vancouver la Super-G si bronz la Salt Lake City, dar si la Jocurile Olimpice de la Sochi in 2014 unde a ocupat locul 3, Bode Miller isi  ocupa cu mandrie locul in istoria schiului modern. 

Absenta acestuia se va resimti cu siguranta in competitiile viitoare, insa acesta a asigurat ca isi va dedica in continuare activitatea sportului alb, contribuind activ la dezvoltarea acestui sport. Nu ramane decat sa fim cu ochii pe tinerii sportivi care incep sa se faca remarcati pentru ca e posibil ca un nou Bode Miller sa se ascunda printre ei. 


*sursa : youtube


Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *