Primul centru de inchirieri trotinete electrice Joyor s-a deschis!

Cu o experienta de cativa ani in domeniul vehiculelor electrice, pe care le-am testate in diferite conditii si medii (de la zapada la macadam, nisip, pietris, piatra cubica, asfalt, de la temperaturi cu minus in fata la temperaturi ridicate), am cautat sa extindem cat mai mult acest fenomen si sa atragem cat mai multe persoane sa incerce acest  mod de deplasare ecologic. Nevoia de miscare eficienta in orase, usurinta la utilizare si costurile reduse pentru intretinere au facut ca trotinetele electrice sa fie o alegere inteleapta si benefica in acest sens.



Relatia noastra cu produsele Joyor (peste 2100 km parcursi cu fiecare din modele detinute) si Kult77 (peste 2500 km test parcursi) a evoluat in timp si s-a concretizat de curand printr-un parteneriat alaturi de un start-up frumos, cladit  cu pasiune si dedicare. Cafeneaua Black Habit (Calea Grivitei, nr. 77) a devenit gazda primului centru de inchirieri trotinete electrice Joyor – Joyor Rent Hub.

Alaturi de o cafea buna intr-o locatie excelenta,  oferim clientilor posibilitatea de a inchiria cele mai bune produse pe care le avem in portofoliu (Joyor Unico, Joyor Venom) in pachetul personalizat de o zi, 3 zile sau 1 saptamana. Am gandit un pachet complet care sa ofere o experienta cat mai placuta utilizatorului. Fie ca vrei sa te plimbi in voie, relaxat cu Joyor Unico, fie ca vrei sa pui la incercare “bestia” de Kult77, vei avea parte de o experienta unica. Pe langa trotineta, iti punem la dispozitie atat casca de protectie si accesoriile pentru plimbare (geanta, cos bagaj, suport telefon, sistem anti-furt), dar si sfaturile noastre astfel incat dupa plimbare sa te intorci cu zambetul pe buze.



Va asteptam in cafeneaua Black Habit (Calea Grivitei, nr. 77) pentru incarcarea bateriilor, atat cu o cafea buna buna marca Origo, dar si pentru o experienta unica promisa de o plimbare cu una din trotinetele electrice Joyor!
Preturi si variante inchiriere:
Trotineta electrica pliabila Joyor Unico (X5S)
Pachet 1 DAY FUN – 80 LEI
Pachet WEEKEND RIDE (3 zile – vineri – duminica) – 210 LEI
Pachet FULL WEEK (7 zile) – 450 LEI
Trotineta electrica pliabila Joyor Venom (Y6S)
Pachet 1 DAY FUN – 100 LEI
Pachet WEEKEND RIDE (3 zile – vineri – duminica) – 260 LEI
Pachet FULL WEEK (7 zile) – 550 LEI
 Detalii si rezervari la locatie, telefonic la 0770.357.382 sau shop.namstare.ro – pagina de Contact, Facebook – Inchirieri trotinete Joyor).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *