Daredevil Travis Pastrana duce mai departe legenda celebrului Evel Knievel

Sunt cativa oameni pe planeta asta al caror nume spune totul despre ei. Unul din acestia este Evel Knievel, poate cel mai mare cascador al tuturor timpurilor, care detine o multime de recorduri si care a ramas in memoria tuturor prin salturile sale aproape imposibile cu motociclete grele. Viata sa a fost una plina de adrenalina, cu accidentari grave, dar si cu reveniri spectaculoase, ceea ce i-a atras o multime de fani de toate varstele.

Multi au incercat  sa ii recreeze cascadoriile, insa putini au reusit sa se apropie cat de cat de faima acestuia. Pana in prezent recordurile sale la sarituri nu au fost egalate, pana de curand cand Travis Pastrana a recreeat si doborat cu succes 3 din cele mai impresionante si periculoase cascadorii ale lui Evel Knievel.



Astfel Travis Pastrana si-a dorit sa ii aduca un tribut marelui cascador. Pentru incercarile sale, acesta a folosit o motocicleta similara cu cea pe care a folosit-o Evel Knievel –  un Indian Scout FTR750 care cantarea in jur de 150 kg. Pastrana a reusit sa sara peste 52 de masini distruse, 16 autobuze Greyhound, si pentru a incheia seara, a sarit peste celebra fantana din fata hotelului Caesars Palace din Las Vegas. Imbracat intr-un costum similar cu cel purtat de Evel Knievel si urmarit de o multime de fani din intreaga lume, Travis Pastrana a reusit sa duca la capat provocarea celor 3 cascadorii si sa se inscrie la randul sau in galeria legendelor sporturilor periculoase.

Travis Pastrana este un daredevil binecunoscut al competitiilor X Games, pilot de rally racing si cascador profesionist. Personaj principal al show-ului Nitro Circus si fost pilot in Nascar, Travis Pastrana se detaseaza de restul  iubitorilor de adrenalina prin indarjirea de care da dovada in atingerea targeturilor si prin revenirile spectaculoase in sporturile pe care le practica.

Iata cele mai recente cascadoriile lui Travis Pastrana in memoria lui Evel Knievel:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *