In weekend se decid castigatorii Campionatului National de Drift 2021

Titlurile Campionatului National de Drift din 2021 se decid pe 9-10 octombrie pe MotorPark Adâncata.

Peste 50 de piloți profesioniști se vor duela în etapa finală din Campionatul Național de Drift 2021 care va avea loc în weekendul 9-10 Octombrie pe circuitul MotorPark din Adâncata și se va decide numele campionilor naționali atât la Clasa Pro, cât și la Semi Pro.

La ambele clase, câte 4 piloți se află în luptă directă pentru a cuceri titlul. În premieră, etapa va putea fi urmărită în direct exclusiv pe site-ul www.rodrift.ro, urmând ca la o săptămână distanță să fie transmisă și de partenerul media al RoDrift, postul de televiziune Pro X.

Citeste si: Unde poti testa si inchiria motocicletele electrice Sur-Ron?

Accesul publicului pe circuitul MotorPark se va face pe baza certificatului verde, conform noilor prevederi ale Guvernului, iar prețul unui bilet pe zi este de 50 de lei și 75 de lei pentru un abonament în ambele zile.

Sâmbătă sunt programate antrenamentele libere și calificările pentru stabilirea grilelor de battle, iar ziua decisivă va începe cu antrenamente, urmate de battle-uri la cele două clase pentru a stabili campionii sezonului 2021, unul dintre cele mai disputate de până acum.

Ne vedem acolo!

Olgu

Have less! Do more! Be more!