Ce aduce nou trotineta electrica Xiaomi M365 Pro

Xiaomi tocmai a lansat noul model de trotineta electrica Xiaomi M365 Pro caruia i-au adus ceva imbunatatiri fata de modelul anterior, tinand cont si de feedbackul primit de la utilizatorii de M635. De exemplu, M365 Pro a primit display, acesta fiind un neajuns care il facea sa piarda in fata trotinetei electrice Ninebot ES2.

De asemenea, producatorii au umblat si la capacitatea bateriei, care ii sporeste atat autonomia, dar si puterea motorului – 474 Wh vs 280 Wh. Bateria mai mare ii sporeste autonomia de la 30km la 45km, ceea ce e super bine, insa ii va creste si timpul de incarcare de la 5,5h la 8,5h. Totodata, greutatea totala ajunge la 14,2kg (semnificativ mai grea decat modelul anterior care avea 12,7kg).


New Xiaomi M365 Pro vs Xiaomi M365

Trotineta electrica Xiaomi M365 Pro poate urca pante de pana la 20% grad de inclinare, fata de 14% cat putea modelul anterior.

Sistemul de pliere a primit si el un upgrade care ii permite inchiderea in 3 secunde. Datorita faptului ca bateria este situata sub placa de sustinere, aceasta distribuie greutatea echilibrat in momentul in care este transportata pliata.

Motorul este situat in continuare in roata din fata si are o putere de 300W (varf de sarcina 600W), adica cu 50W mai mult fata de modelul anterior. Viteza maxima de deplasare a ramas totusi aceeasi (maxim 25km/h), insa au implementat 3 moduri de deplasare: Energy Saver: 15km/h, Standard: 20 km/h, Sport: 25 km/h.LEDs & Display
Xiaomi M365 detine un display care arata parametrii de functionare ai trotinetei electrice: viteza de deplasare, modul de deplasare [ECO pentru Energy Saver (15 km/h), D pentru modul standard (20km/h) si S pentru modul sport (25km/h)]. Pe display mai poate fi vizualizat daca luminile sunt aprinse sau nu si daca Bluetooth e activ sau nu. Sub aceste informatii esentiale, sunt indicatorii de erori, dar si nivelul bateriei.


Xiaomi M365 Pro - Display & LED lights

Ca si M365, varianta Pro vine prevazuta cu far LED, stop si sonerie.
Toate aceste imbunatatiri au si un cost. Cost care ridica pretul trotinetei Xiaomi M365 Pro la 549$, in timp ce modelul anterior poate fi achizitionat la pretul de 439$.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Ce aduce nou trotineta electrica Xiaomi M365 Pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *