Xiaomi a lansat trotineta electrica Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1

Noul produs lansat de Xiaomi in parteneriat cu Mercedes –AMG Petronas este de fapt modelul Mi Pro 2 lansat anul trecut. Trotineta electrica Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 este lansata in acelasi timp cu alte doua produse mult asteptate de catre fani: telefonul Mi11 si televizorul smart Mi TV Q1 75-inch.

Aceasta inglobeaza atat din designul si culorile echipei de Formula 1, dar vine si cu o serie de imbunatatiri. Asta o face sa fie cat mai fiabila si fara compromis, conform filozofiei Mercedes-AMG.

Specificatii trotineta electrica Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1

Una dintre modificarile aduse trotinetei pe langa culori ar fi autonomia extinsa pana la 45 km. Pastreaza totusi aceeasi viteza maxima de 25 km/h. Poate ataca pante de pana 20% inclinare ceea ce o face ideala pentru naveta zilnica.

Displayul este LCD si poate afisa parametrii clasici de viteza, moduri de mers. Conectarea la aplicatie se face prin Bluetooth.

trotineta electrica Pro 2 Mercedes-AMG Petronas

Motorul are o putere de 300W. Este montat pe roata fata iar franele sunt duale, cauciucurile pneumatice.

Accentul a fost pus pe siguranta. Este prevazuta cu numeroase stickere de semnalizare si un far mai luminos de 2 W ce poate lumina pana la 10 metri. O serie de avertizari si sfaturi suplimentare vor fi afisate in aplicatia trotinetei.

trotineta electrica Pro 2 Mercedes-AMG Petronas

Pretul este si el pe masura, fiind vanduta la 799 euro. Este deja disponibila pentru comercializare si sunt convins ca isi va gasi adepti care sa o cumpere.

Stuntul de imagine cu echipa de F1 Mercedes-AMG nu poate decat sa mareasca gradul de incredere pentru Xiaomi in toata lumea. Produsul nu este nicidecum wow, atat ca design dar si ca performante, cum te-ai fi asteptat de la o colaborare cu prima echipa din topurile F1. In ultimii doi ani, Xiaomi nu a mai lansat o trotineta electrica care sa se detaseze de mass-market, asa ca aceasta colaborare este menita sa tina treaz interesul utilizatorilor.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

2 thoughts on “Xiaomi a lansat trotineta electrica Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1

Comments are closed.