Zăpada mieilor. Ai trișat și ai prins powder? Măcar ține pentru tine!

Chiar dacă ai trișat, ține pentru tine! Prin gesturile tale poți influenta pe alții!

2020 e un an tare bizar din toate punctele de vedere si abia e la inceput! Daca pe la noi, iarna a fost una saraca in zapada si ne-a lasat cu buza umflata in plin sezon, acum cand zapada mieilor s-a asternut in strat considerabil pe la munte, noi nu putem sa iesim din casa. Fmm #coronavirus.

powder

”Bah, e powder la munte…Ce-ar merge o tura…” cam asta a fost gandul din ultimele zile si nu doar la mine, ci si la prietenii din gașcă. Ne-am fi luat bagajele si am fi plecat la prima ora a diminetii sa prindem prima gondola care duce sus. Am fi luat pauze doar ca ne tragem sufletul si ne-am fi dat ca disperatii pana la ultima urcare a instalatiei…Daaaar…autoritatile, familia, etc spun sa fin responsabili si sa stam in casa in aceasta perioada ”SF”. Si zic SF pentru ca toata situatia ma duce cu gandul la filmele de acest gen.

Mai este insa si o categorie, mica si incapatanata, ce se incumeta sa ne invarta cutitul in rana si sa puna poze de prin powder. Oamenii ai locului, sau daredevili ce nu au stare si risca totul pentru o linie prin zapada fresh.

Stiu ca entuziasmul este mare, insa acum ar fi cazul sa fii ca un spargator de banca: Nu spune in gura mare ce faci!

In acest moment, un astfel de gest este iresponsabil si ilegal. Pe langa interdictiile autoritatilor, trebuie sa iei in calcul ca ajutorul in caz de pericol este limitat in aceasta perioada si cu asta am spus totul. Nu mai dai un telefon si vin echipele dupa tine, chiar daca ai o simpla entorsa.

Contul tau de Insta va supravietui si fara aceste ”dovezi” de rebeliune in zapada proaspata. Chiar daca constientizezi sau nu, de fiecare data cand postezi influentezi si pe altii. Mesajul indirect este ca pot avea parte de putina adrenalina, ca pot gestiona riscurile, ca pot iesi afara, ceea ce nu e corect in aceste momente.

#stamacasa

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...