DJI RS 2 si RSC 2: magie pentru cinematografie

DJI RS 2 si RSC 2 sunt cele mai noi stabilizatoare de imagine lansate de marele producator pentru ca tu sa ai parte de cele mai cool experiente de filmare.

Astfel, azi au fost lansate stabilizatoarele Gimbal RS 2 si RSC 2, menite sa vina in ajutor creatorilor de continut si echipelor care realizeaza materiale cinematografice.

dji rs 2 si rcs 2

Ambele stabilizatoare sunt upgrade-uri la modelele precedente. Motoare mai puternice, sarcini utile mai mari, materiale mai ușoare. Pe langa aceste specificatii, prezinta si câteva caracteristici software pe care nu le-am văzut încă la modelele anterioare. Înainte de a ajunge la asta, să începem cu modificarile hardware de pe RS 2.

Stabilizatorul DJI RS 2

Stabilizatorul DJI RS 2 este incadrat in categoria stabilizatoare profesionale si a primit un update important. Este acum fabricat din fibră de carbon și este mai ușor de aproape 600gr fata de Ronin S original, cântărind în total 1.3 kg. DJI spune că RS 2 acceptă o sarcină utilă dinamică maximă de până la 4.5 kg. Teoretic poate deține chiar și platforme de ridicare, dar probabil că nu veți obține performanțe ideale cu asta.

Gimbalul vine, de asemenea, cu un mic ecran tactil de 1,4 inch, care se află chiar deasupra joystick-ului. Poate fi folosit pentru a afișa setările stabilizatorului, datele camerei și pentru a transmite live ceea ce înregistrează camera.

DJI introduce, de asemenea, Algoritmul de Stabilizare Titan, o tehnologie predictivă care, în teorie, ar trebui să optimizeze stilul personal de fotografiere în timp și să reducă introducerea manuală a utilizatorului în ceea ce privește setările de viteză, deadband și accelerație. A doua nouă îmbunătățire software se numește SuperSmooth și este concepută special pentru a inregistra miscari clare atunci când fotografiați cu un obiectiv mai mic de până la 100mm distanță focală.

Există câteva alte modificări care vor face viața mai ușoară. Roata de urmărire a focalizării se află acum pe partea din față a mânerului și se află chiar deasupra degetului arătător. Atât RS 2, cât și RSC 2 sunt acum compatibile cu plăcile Arca Swiss și Manfrotto. Aceeași axă poate fi acum reglată cu ajutorul butonului de echilibrare după ce ați montat deja camera. Asta ar trebui să scurteze timpul de configurare între fotografii.

Stabilizatorul DJI RSC 2

DJI RSC 2 este o versiune mai mică a RS 2, construită pentru camere mai mici mirrorless. Actualizările din acest an includ un nou design pliabil și multe dintre caracteristicile software și hardware adăugate la RS 2.

Stabilizatorul DJI RSC 2cântărește 1.1 kg, puțin mai greu decât predecesorul său de 1.2 kg. Motoarele sale mai puternice suportă o sarcină utilă testată de până la 3 kg. DJI promite că acest stabilizator permite mai multe combinații populare de camere / obiective.

Noul design pliabil permite ca acest stabilizator să fie ținut în modul de prindere, ceea ce permite fotografierea foarte jos la sol și există, de asemenea, un mic ecran de 1 inch chiar deasupra mânerului.

dji rsc 2

In Romania, cele doua stabilizatoare, atat RS 2, cat si RSC 2, sunt disponibile pentru precomanda pe Shop Namstare. Livrarile vor putea fi efectuate incepand cu 31 octombrie.

Pe 20 octombrie este programata si lansarea DJI Pocket 2, asa ca stati aproape pentru specificatii si detalii fresh.

 

Olgu

Have less! Do more! Be more!