DJI Pocket 2 – instrumentul ideal dezvoltat pentru vloggeri

DJI Pocket 2 este cel mai nou produs lansat de DJI. Are ca main target vlogerii care au nevoie de o camera rapida, cu stabilizare integrata si posibilitatea de a transmite live.

Upgrade-urile majore sunt cele 4 microfoane integrate, functii inteligente si un set de accesorii extrem de utile. La acestea se adauga un senzor de imagine mai bun si lentile mai performante pentru imagini de calitate.

Asa cum eram obisnuiti de catre DJI noul mini stabilizator DJI Pocket 2 vine in 2 variante: Simplu si Creator Combo.

dji-pocket-2-namstare

Chiar daca noul model seaman cu cel anterior, la interior a fost complet modificat. Pentru inceput avem acum un sensor de imagine mai mare 1/1.7 inchi fata de cel anterior de 1/2.3 inchi. Totodata, lentilele ofera un camp vizual mai mare cu 20 mm. Calitatea imaginii a ramas la 4K/60fps, iar optiunea de HDR va fi posibila printr-un update ulterior.

Poate unul dintre cele mai mari avantaje ale noului DJI Pocket 2 este integrarea a 4 microfoane ce sunt capabile sa capteze sunetul mult mai bine decat cele 2 anterioare. Capacitatea adaptiva face din acest mic gimbal un must have in randul creatorilor de continut.

Functii smart

Camera a suferit si ea modificari fiind capabila de zoom 8x in 64 megapixeli si 4x in 16 megapixeli. Totodata au fost dezvoltate cateva sisteme de focusare si de siguranta. Fast Wake este functia prin care camera iese rapid din Stand by si Drop Aware este functia prin care camera era protejata in caz de cadere accidentala.

Si daca tot vorbim de functii smart, Functia Timelapse iti permite sa transformi orele in minute. MotionLapse adauga si o miscare fina a camerei. HyperLapse foloseste EIS pentru a tine cadrul stabil in calatoria ta in timp.

S-a pus un accent mult mai mare pe functia modulara astfel incat avem acum o gama variata de accesorii compatibile cu noul Pocket. Dintre acestea amintim: tripod, module WiFi si Bluetooth, boxa, microfon, lentila cu un unghi mare si carcasa waterproof.

Ca si modelul anterior , DJI Pocket 2 poate fi atasat fizic de un telefon mobil, ce poate fi folosit ca monitor sau ca un gimbal de sine statator pe 3 axe. Aplicatia este in continuare DJI Mimo cu care eram deja obisnuiti.

In concluzie este oare noul Pocket un nou produs sau doar un upgrade asa cum vedem la mai toate produsele recent lansate de DJI?

Indiferent de raspuns, trebuie sa recunoastem ca noile functii vor face din Pocket 2 un instrument must have pentru creatorii de continut in anul 2021.

Disponibil in Romania aici (Creator Combo) si aici (simplu).

Livrarile incep de la 1 noiembrie.

dji-pocket-2-namstare

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “DJI Pocket 2 – instrumentul ideal dezvoltat pentru vloggeri

Comments are closed.