Drona DJI Tello – cadoul ideal pentru incepatori sau copii

Drona DJI Tello nu este o aparitie recenta, insa a devenit de-a lungul timpului o preferata pentru incepatori sau copii. Motivul alegerii este evident: usor de utilizat, cu aplicatie intuitiva. Poate zbura chiar si la interior in conditii de siguranta.

Cantitatea imensa de informatii de pe internet despre micuta drona demonstreaza faptul ca este un produs indragit si utilizat la scara larga.

Chiar daca seamana cu o jucarie si incape in orice bagaj, drona DJI Tello este capabila sa ofere poze si filmari bune pentru capacitatile si marimea sa.

Cine nu a auzit de DJI?

Celebrul producator de drone chinez detine o cota importanta din lumea dronelor, oferind solutii pentru multiple segmente din economie. DJI a lansat in colaborare cu Intel Tello o drona entry level, dar cu multiple capacitati de programare si invatare la un pret imbatabil.

Cand a debutat in 2018 a fost prezentata ca drona ideala pentru invatare. Compacta, ready to use from the box, prevazuta cu o camera bunicica. Chiar si in lipsa unui GPS, drona DJI Tello sta incredibil de bine in zbor si nu simti nici o abatere de la comenzile din aplicatia de mobil dedicata.

Aplicatia se numeste Tello si este prezenta atat pentru IOS, cat si Android. Drona nu vine insotita de radiocomanda, insa aceasta poate fi achizitionata separat pentru un control mult mai precis.

Desi zborul este intuitiv, necesita putin exercitiu, preferat intr-o zona fara obstacole si intemperii. La numai 80 grame micuta drona DJI Tello poate fi insa luata de rafale de vant puternice, asa ca aveti grija.

Vine cu o camera fixa de 5 megapixeli si o rezolutie video de 720P, functii de decolare automata, avertizare in caz de baterie descarcata, mod 360 grade. Poate sta in aer pana la 13 minute cu o singura baterie, asa ca este indicat sa alegeti un pachet cu baterii extra.

Micuta drona nu trebuie inregistrata la nici o autoritate in Romania, fiind sub 500 g. Datorita protectiilor de elice ofera un grad mare de siguranta chiar la zbor interior.

La un pret accesibil, cu multiple pachete din care poti alege, devine un cadou ideal pentru cei ce vor sa exploreze tainele zborului cu drona. Ce copil nu si-ar dori nu si-ar dori asa ceva sub brad?

Olgu

Have less! Do more! Be more!