Trotineta electrica pentru zapada. Chiar exista asa ceva?

Despre trotinete electrice am tot vorbit, despre VTOL am tot povestit, de motociclete electrice cu aplicatie inteligenta am detaliat, oare ce alte vehicule electrice ne-ar mai putea impresiona? Pentru ca tot suntem in sezon si afara ninge, azi va povestim despre trotineta electrica pentru zapada. Acestea pot oferi o autonomie de pana 32 km, dar vin insa cu un pret pe masura!

Cunoastem o multime de pasionati ai trotinetelor electrice, care nu ar renunta la ele nici iarna, asa ca pentru ei a aparut in Finlanda eLyly, tradusa in romana ca un schi in alunecare.

Specificatii trotineta electrica pentru zapada eLyly

Pe scurt a fost inlocuita roata fata cu un schi, i-a fost montata o senila pe spate si este actionata de un motor electric ce poate ajunge la 25 km/h si poate oferi o autonomie de pana la 32 km. Producatorii sustin ca acest vehicul este perfect legal si poate fi utilizat in EU.

trotineta electrica elyly

Conceputa special pentru zapada, eLyly poate oferi curse recreationale in liniste complete, fara poluare.

Incarcarea se face cam in 5 ore si costa 5.950 euro. Un cost mare pentru o astfel de jucarie. Este construita manual pe o structura din lemn si din informatiile de la producator nu este pliabila ca o trotineta electrica conventionala.

trotineta electrica elyly

Sa spunem doar ca este o inventie din perioada pandemiei, unde oamenii au avut suficient timp de gandire si au gasit o solutie pentru transport alternativ mai ales in Finlanda unde zapada poate sta pana la 7-8 luni din an.

Scuterele 100% electrice NIU

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Trotineta electrica pentru zapada. Chiar exista asa ceva?

Comments are closed.