Kobra – o trotineto-bicicleta electrica ceva mai speciala

O ciudatenie cu propria sa clasa ne-a atras atentia. Se numeste Kobra, este fabricata in Italia si nu o poti numi nici trotineta si nici bicicleta electrica. Mai exact este un vehicul electric usor de trial am putea spune. Cu roti mari si frane pe disc fata/spate, poate asigura un mers confortabil si sigur atat in oras, dar si off-road.

Specificatii Kobra

Kobra va fi fabricata in 2 variante, Smart si Climber, fiecare cu specificatii diferite, dupa cum reiese si din nume. Prima dintre ele are cauciucuri adecvate pentru asfalt si cea de-a doua cauciucuri de macadam. Vor fi echipate cu motoare de 350W (Smart), respectiv 500W (Climber), ce pot urca pante destul de abrupte.

Sasiul dezvoltat pe teava tubulara este usor, flexibil, dar in acelasi timp rezistent la uzura si socuri. Cu o viteza maxima de 25km/h ce ii permite sa fie folosita legal in mai toata Europa si cu autonomie ce poate ajunge la 100 km, Kobra este scuterul electric perfect pentru oras. Franele sunt prevazute cu EABS si modul de regenerare permite incarcarea acumulatorului in situatii de franare. 

Va intrebati probabil cine ar merge cu asa ceva?

Ei bine sa spunem doar ca vehiculul electric Kobra iti ofera mai mult confort si siguranta decat o trotineta clasica si este mai ergonomica decat o bicicleta. O poti lua pe suportul de biciclete si te poti distra la final de saptamana, dar o poti folosi si in jungla urbana.

Modelul Smart vine la un pret de 2170 euro, iar Climber 2480 euro. Destul de piperate daca e sa compar specificatiile cu cele ale scuterelor electrice NIU de exemplu (sau cu pretul motocicletelor electrice Sur Ron), insa ca in orice pasiune trebuie sa investesti resurse.

Voua cum vi se pare? Ati scoate Kobra pe strada?

Scuterele 100% electrice NIU

Olgu

Have less! Do more! Be more!

2 thoughts on “Kobra – o trotineto-bicicleta electrica ceva mai speciala

Comments are closed.