GoPro Hero9 Black – NEW RELEASE

GoPro Hero9 Black este aici.

Chiar daca vara aceasta a fost atipica din multe puncte de vedere, un lucru a fost constant. Marile branduri au lansat noi produse, menite sa ne insoteasca in aventurile noastre. Dupa ce DJI a lansat stabilizatorul OM4, acum vine randul lui GoPro sa lanseze noua camera sport – GoPro Hero9 Black.

gopro-hero9-black

Ce aduce nou GoPro Hero9 Black?

MAI MULTA REZOLUTIE! In primul rand displayul din spate este mai mare fata de predecesorul Hero8, avand 2.27″ diagonala (touchscreen). Displayul din fata este de acum LCD color si permite o mai buna vizualizare pentru vlogging.

Asa cum ziceam ”More resolution” este keywordul cand vine vorba de GoPro Hero9 Black. Prin urmare Hero9 poate sa filmeze 5K30FPS si 4K60. Fotografiile vor fi si mai clare pentru care noua camera GoPro are un senzor care poate sa capteze imagini la 20MP. Pe langa aceste specificatii impresionante, la functiile deja existente pe variantele anterioare, se adauga un upgrade pe partea de autonomie.

Bateria de 1250mah de pe Hero8 a primit un upgrade la 1720mah (41% mai mult). Aceasta promite o imbunatatire a autonomiei in conditii de temperaturi scazute.

Un alt upgrad il reprezinta faptul ca lentilele sunt detasabile, ceea ce este o mare performanta pentru GoPro.

Greutatea camerei este de 158gr, mai grea fata de Hero 8 (126gr), insa este justificat de bateria mai mare.

Functii smart

Specificatiile tehnice sunt insotite si de functii smart care au primit upgrade. Noul TimeWarp 3.0 vine cu un upgrade fata de 2.0. Totodata, functia de Live Streaming permite transmisiuni live la 1080p.

GoPro Hero9 Black dispune de HyperSmooth 3.0 imbunatatit. Astfel va permite inregistrari mult mai clare fata de variantele anterioare de GoPro.

Fata de Hero8 Black care permitea stabilizarea in aplicatie, modelul Hero9 Black poate sa efectueze stabilizarea atat On Camera, dar si din aplicatie (GoPro App).

O alta functie interesanta este Horizon Lock care permite stabilizarea liniei orizontului prin Max Lens Mod.

Celelalte functii smart prezenta pe Hero8 se vor regasi si pe Hero9: Burst Mode, PowerPano, LiveBurst, Night Photo, Time Lapse Photo, Time Lapse Video, TimeWarp Video, Night Lapse Photo, Night Lapse Video, Slo-Mo.

Ce mi se pare grozav este faptul ca GoPro nu a venit cu un produs revolutionar. A imbunatatit Hero8, tinand cont de parerile utilizatorilor. Good job, GoPro!

Camera sport GoPro Hero9 Black a fost lansat azi la nivel international si este disponibila in Romania in Shop Namstare.

Olgu

Have less! Do more! Be more!