SUR-RON TOUR BLACK SEA, 23-25 iulie

Impreuna cu partenerul Sur-Ron Bulgaria ne unim fortele pentru a crea un eveniment inedit, ajuns la a-2-a editie cu numele Sur-Ron Tour Black Sea. Evenimentul este organizat de catre Sur-Ron Bulgaria, iar in Romania promovat de catre Sur-Ron Romania. 

Cand?

Evenimentul are loc in perioada 23-25 iulie. Ne propunem sa aducem laolalta posesorii de motociclete electrice Sur-Ron sau persoanele ce vor sa le testeze in mediul lor, adica off-road. Nisip, dealuri, munti sunt doar cateva din mediile in care vom ajunge in weekend.

Unde?

Locatia este Sunny Beach, o celebra statiune de pe litoralul Bulgaresc, la 336 km sau aproximativ 5 ore de mers cu masina din Bucuresti. (https://goo.gl/maps/Ei1PXb571PVS6DbX6)

Zilnic vor fi cate doua sesiuni de dat, una programata dimineata si alta dupa amiaza, iar relaxarea se face la piscina sau la plaja.

Sunt pregatite si cateva surprize, va voi deconspira doar una dintre ele. Va fi prezenta si motocicleta Sur-Ron Storm, cea mai puternica motocicleta electrica Sur-Ron, un monstru electric ce echivaleaza cu clasa 250 cmc benzina.

Participarea la eveniment este GRATUITA pentru posesorii Sur-Ron. Pentru cei ce doresc sa participe si nu detin o motocicleta Sur-Ron, pot inchiria (cu o programare prealabila) contra unui cost de 50 euro per sesiune sau 75 euro full day.

Cazarea se poate face la Hotel Nancy (https://en.bghotelite.com/guest-house-nancy.5656_en) pentru 20 euro/noapte camera dubla sau in regim personal la alte hoteluri din zona, in functie de preferinta fiecaruia.

Ne propunem asadar un weekend plin de adrenalina, distractie, relaxare si prieteni cu aceeasi pasiune – SUR RON.

Pentru alte informatii sau programari la inchirieri sau cazare va stam la dispozitie pe office@namstare.ro sau pe contact@surronbike.ro.

Ne vedem acolo?

Va las mai jos cateva poze de la prima editie a evenimentului de anul trecut. (credit foto: Sur-Ron Bulgaria)

surron-light-bee-x

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “SUR-RON TOUR BLACK SEA, 23-25 iulie

Comments are closed.