Sur-Ron Tour Black Sea. Aventura pe doua roti intre munte si mare

Am revenit in tara dupa un weekend epic la Sunny Beach. Asa cum va anuntam saptamana trecuta, in Bulgaria si-a tinut a doua editie a evenimentului Sur-Ron Tour Black Sea organizat de partenerii nostri – Sur-Ron Bulgaria. Ne-am imbarcat motocicletele in duba Namstare si am plecat la drum.

sur-ron-romania-light-bee-x

Vreme de trei zile am batut in lung si lat trasee prin padurile de langa celebra statiune bulgareasca de la malul marii alaturi de ghidul nostru, Vishi, managerul Sur Ron Bulgaria. Cu o elevatie de peste 400 m, relieful ne-a permis sa parcurgem trasee ascunse, poteci pentru animale, albii de rau, nisip, plaje si teren accidentat. Evenimentul a fost dedicat posesorilor de motociclete electrice Sur-Ron, dar si pasionatilor de motociclete electrice care au putut testa aceste vehicule in mediul pentru care au fost create.

Citeste si: SUR-RON TOUR BLACK SEA, 23-25 iulie

Ce poate fi mai placut decat sa petreci timp cu oameni cu care imparti aceeasi pasiune?

Au fost trei zile in care ne-am dat, in prima parte a zilei. Traseele au fost de 35-55km, cam cat sa ne tina acumulatorii si pentru dus si pentru intors. Am petrecut intre 2 si 4 ore de adrenalina pura, zambete largi si niste peisaje epice.

sur-ron-romania-light-bee-x

Spre norocul meu, am avut ocazia sa testez si noul model Sur-Ron Storm, o adevarata bestie ce poate fi stapanita cu greu de un amator. Totodata, am descoperit si ce poate cu adevarat sa faca Sur-Ron Light Bee X in off road. Daca in primii 200km am mers mai mult pe dealuri si drumuri, acum am scos untul din ea. Am urcat pante abrupte, ne-am luptat cu stancile si am pus la munca fiecare surubel. E puternica, naravasa si de incredere. Chiar daca arata ca o ”bicicleta pe steroizi” (cum a zis unul din prietenii din gasca cu care am fost), se comporta ca o motocicleta atunci cand apesi acceleratia, ridicandu-te pe o roata.

sur-ron-storm

sur-ron-romania-light-bee-x

Nimic nu ar fi fost posibil fara ajutorul lui Visheslav Wegener, managerul Sur-Ron Bulgaria, care stie zona zona la perfectie si care s-a asigurat pe durata intregului weekend sa fim in siguranta.

O experienta pe care o recomandam oricui are posibilitatea, fie in forma organizata sau pentru relaxare. Zona Sunny Beach este extraordinara, fiind o combinatie intre munte si mare la doar cativa pasi.

Gandul ne sta acum la urmatoarea tura epica pe care o vom organiza pe meleaguri romanesti in aceasta toamna. Vom reveni cu detalii organizatorice de indata ce ne vom dezmetici dupa aventura in Bulgaria.

Multumim inca o data Sur-Ron Bulgaria pentru invitatia de a fi parteneri in acest eveniment unic.

sur-ron-romania-light-bee-x

sur-ron-romania-light-bee-x

sur-ron-romania-light-bee-x

sur-ron-romania-light-bee-x

 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...