DJI Action 2 – cea mai noua lansare DJI

A trecut ceva vreme de la prima lansare DJI in domeniul camerelor sport, un domeniu cu totul nou pentru DJI, asa ca era timpul sa lanseze ceva nou pe piata. In timp ce principalul competitor, GoPro a venit cu GoPro Hero10 Black, DJI se focusa pe noile produse de stabilizare – OM5 si Ronin 4D. Azi, DJI a lansat DJI Action 2.

In timp ce Osmo Action era foarte similara GoPro, Action 2 a fost regandita, insa tot ma duce cu gandul mai mult la Insta360.

Camera propriu zisa este sub forma unui cub de 39×39×22.3 mm, cu lentila pe o parte si ecranul pe cealalta parte. Este prevazuta cu o multime de magneti care ii permit sa se conecteze rapid la accesoriile dedicate si la prinderi. Ca tot vorbeam de lentila, aceasta nu se detaseaza, ceea ce ma face gandesc la eventualele zgarieturi pe ce le-ar putea suferi aceasta lentila expusa si nedetasabila.

Action 2 este o camera sport cu functii de baza, filmeaza 4K/120fps si are Super-Wide FOV.

Carcasa metalica ii ofera un aspect dur, finisat premium. Cantareste doar 56 gr si este foarte versatila si usor de montat datorita magnetilor puternici cu care este prevazuta.

Citeste si: GoPro Hero 10 Black: noua camera de la GoPro

Acumulatorul de 580 mAh ii permite o autonomie de aproximativ 70 minute.

Action 2 este impermeabila doar daca nu are atasat vreun alt modul. DJI pune la dispozitie si carcasa impermeabila pentru utilizarea sub apa.

Camera preia din functiile smart: Horizon Steady, Timelapse, 8 x Slowmotion, Digital Zoom si este prevazuta cu 4 microfoane pentru o experienta auditiva imbunatatita. Aplicatia pe care o utilizeaza este DJI Mimo.

DJI a pregatit doua pachete pentru aceasta camera, astfel ca vei putea gasi varianta potrivita pentru activitatile tale outdoor: DJI Action 2 Power Combo (399 euro) si DJI Action 2 Dual-Screen Combo (519 euro).

Pentru cei ce doresc sa cumpere o camera sport mica, usor de utilizat, cu prindere in cateva secunde, DJI Action 2 este o varianta foarte buna.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “DJI Action 2 – cea mai noua lansare DJI

Comments are closed.