Urbet Gadiro E-125 – motocicleta electrica ideala pentru oras.

De cand am aflat de brandul Urbet, ne-am dorit sa vedem in realitate motocicletele lor electrice. Stiam de acest brand spaniol inca din stadiul de concept, si pentru ca anul trecut au fost prezenti la EICMA, am profitat de ocazie sa mergem sa le vedem in realitate. Si realitatea ne-a placut maxim, fapt pentru care de saptamana viitoare vom vedea pe strazile din Romania motocicletele electrice Urbet Gadiro E-125.

Motocicleta electrica Urbet Gadiro E-125 iese in evidenta nu doar prin aspect, dar si pentru relația dintre performanță și preț. Nu este de mirare că a devenit cel mai bine vândut al firmei.

Dar sa trecem la specificatii. In primul rand, Gadiro E-125 este o motocicletă electrică L3e care își propune să fie competitivă în ceea ce privește performanța și, de asemenea, își propune să facă mobilitatea electrică accesibilă tuturor, fiind o motocicleta electrica accesibilă ca pret. Pretul in Romania este de 17999 lei (TVA inclus) – 3,659 euro (TVA inclus).

După cum indică și numele, Urbet Gadiro E-125 este o motocicletă electrică care își propune să fie la nivelul motocicletelor termice de 125cc în ceea ce privește performanța și în ciuda faptului că pe hârtie are doar 3 kW de putere (in peak ajunge la 5kw). In practică vom vedea că aceasta nu este o problemă la deplasare, întrucât ceea ce iese în evidență este cuplul său, de până la 175 Nm. Incarcarea se face la priza normala, fie cu bateria pe motocicleta, fie detasand-o, iar durata acestei operatiuni este de aproximativ 5h (de la zero la 100%).

Este o motocicleta electrica in stil naked care se lauda cu un aer cu siguranta sportiv. Atrage prin design, dar mai ales prin silentiozitatea pe care o are atunci cand pleci de la semafor.

Gadiro E-125 este o motocicleta usoara, distractiva, de doar 89 kg, care in combinatie cu motorul de 3000w si cuplul de 175Nm iti va garanta mereu ca pleci primul de la semafor. Este usor de condus, practic trebuie doar sa stii sa mergi pe bicicleta. E ideala pentru oras tocmai ca nu trebuie sa iti bati capul cu schimbat de viteza, trepte, nu mai mirosi a benzina, nu mai ai batai de cap cu mentenanta (ulei, filtre etc).

Vine in varianta standard cu o baterie, realizand in conditii de oras aproximativ 80 de kilometri de autonomie la o singură încărcare. Optional, se poate comanda o a doua baterie, iar autonomia creste la 160 km.

Aceasta este prevazuta cu 3 moduri de condus: eco, confort si sport, ceea ce iti permite sa adaptezi modul de condus nevoii tale de deplasare.

Are iluminare full LED, atât în ​​partea din spate pentru frânare, cât și în față, care prezintă și o semnătură luminoasă în formă de U, de la Urbet. vine dotata cu port USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile pe ghidon, precum și o alarmă cu telecomandă.

Gadiro E-125 este disponibila in mai multe variante de culori: negru, rosu, bleu, gri sau alb, are doua optiuni de sezut (negru sau maro). Imediat ce ajunge in Romania, ii vom face si un unboxing si un review, pentru a povesti si despre experienta condusului unei motociclete Urbet Gadiro.

Specificatii motocicleta electrica URBET Gadiro E-125:

Motor: Brushless 3.000 W
Acumulator: LiFePO4 |  1 x 72V 35AH  sau 2 x 72V 35AH (optional)  (detasabili)
Moduri condus: Eco/ Confort/ Sport
Marsarier: da.
Viteza maxima: 90 km/h
Autonomie: 1x 72V 35aH: 80 km (utilizare urbana)
2x 72V 35aH: 160 km (utilizare urbana)
Panta: 30 grade
Port USB: Da
Durata incarcare: aproximativ 5 ore
Frana pe disc: disc de 270 mm  spate si 220 mm spate
Cauciuc pneumatic fata: 90/80-17
Cauciuc pneumatic spate: 110/90-17
Suspensii: hidraulice reglabile
Dimensiuni: 1926*710*1100 mm
Inaltime sa: 790 mm
Greutate fara baterie: 70 kg
Greutate cu 1 baterie : 89 kg
Sarcina maxima: 160 kg
Numar pasageri: 2
Furca intoarsa.

Vezi toata gama de vehicule electrice aici.

Olgu

Have less! Do more! Be more!