Primavara vine cu noi modele de trotinete electrice de la Ninebot by Segway

Despre Ninebot nu sunt foarte multe de spus, decat ca este un brand cu un background solid in domeniul trotinetelor electrice, unde si-a spus cuvantul de-a lungul timpului, mai ales in ceea ce priveste calitatea si rezistenta modelelor sale. An de an, Ninebot by Segway isi imbunatateste gama de produse, iar 2022 a fost anul in care am asistat la lansarea noilor modele din seria F: F65I, F40I si F25I.

Ce aduc nou trotinetele electrice din seria F de la Ninebot?

Cu un design usor de recunoscut, imbunatatit, trotinetele electrice de la Ninebot sunt ideale pentru transportul urban mixt. Sunt usoare, pliabile si pot fi transportate in mijloacele de transport in comun fara a ocupa mult spatiu. Acestea vin limitate la 25km/h astfel incat respecta legislatia europeana in domeniu.

In functie de modelul ales, aceasta vin cu specificatii potrivite pentru nevoile fiecarui utilizator. Mai jos le vom detalia pe fiecare in parte pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere, daca esti in cautarea unei trotinete electrice!

Trotineta Electrica Ninebot KickScooter F65I powered by Segway

Dotata cu un motor de 400w, F65I este ideala pentru utilizatorii care au nevoie de autonomie ridicata (aproximativ 65km). Prevazuta cu anvelope de 10 inch, aceasta poate suporta o greutate de pana la 120kg. Comparativ cu alte trotinete, pentru specificatiile pe care le are, aceasta pastreaza totusi o greutate scazuta, de doar 21.8 Kg. O poti plia in cateva secunde, si o poti transporta fara greutate in mijloacele de transport.

Anvelopele pneumatice de 10 inch cu strat interior din silicon pentru protectie impotriva peneleor, iar indicele de impermeabilitate este IPX5.

Cu un dublu click pe afisajul LED intuitiv, poti schimba intre modurile Eco, Standard sau Sport, in functie de stilul de a conduce. Acest model vine si cu modul Walk, cu viteza maxima de 5 km/h in care poti merge pe langa KickScooter-ul tau!

Trotineta Electrica Ninebot KickScooter F40I Powered by Segway

Cu o greutate ceva mai mica fata de modelul F65I, Ninebot F40I cantareste doar 17.8 kg. Ca si sora mai mare, este pliabila, portabila, cu o autonomie de pana la 40km, numai buna pentru deplasarea la birou sau in parc.

Motorul de 350w ofera suficienta putere pentru a urca o panta de pana la 25grade.

Trotineta Electrica Ninebot KickScooter F25I Powered by Segway

Cea mai mica trotineta din seria F, trotineta electrica F25I este destinata pentru distante scurte, avand o autonomie de pana la 25km/h. Este cea mai usoara, de doar 15.5kg. Ca si celelalte trotinete electrice Ninebot, respecta indicele de impermeabilitate IPX5, se pliaza rapid si vine cu toate elementele de siguranta Ninebot: lumina LED pentru vizibilitate, markeri E-mark pentru vizibilitate pe timp de noapte, dar si mai multe moduri de condus.

Olgu

Have less! Do more! Be more!