Cadourile noastre preferate pentru Sarbatori? Testate, bineinteles

Fara prea mari introduceri, va prezentam lista noastra de dorinte pentru cadouri de Sarbatori.

Sur Ron Light Bee Youth

Ce poate fi mai distractiv pentru un adolescent decat o motocicleta electrica ce ii poate canaliza energia spre aventura si natura?! Suficient de usoara, dar in acelasi puternica pentru a ataca rampe agresive. Distractie 100%.

Motocicleta electrica copii Torrot Two Motocross

Sa nu uitam si de cei mici. Motocicletele Torrot pentru off road sunt distractia ideala pentru prichindeii plini de energie.

Trotineta electrica JOYOR A3 (Hornet)

O trotineta electrica deja nu mai este un moft, ci mai degraba un mijloc util si distractiv pentru a scapa de stres si trafic. Joyor ofera un model ideal pentru a uita de masina si loc de parcare in zona urbana.

Trotineta electrica Kaabo Mantis 

Compromisul intre perfomanta si pret este reprezentat de trotineta Kaabo Mantis dezvoltata pentru navata zilnica oferind putere, confort si siguranta intr-un produs compact.

Casca smart schi / snowboard Livall RS1

Fani de ceva timp, nu ai cum sa nu indragostesti de casca Livall daca mergi la munte. Scapi de grija telefonului, poti asculta muzica, poti comunica cu prietenii si iti poti monitoriza traseul zilnic.

Far GACIRON

Suntem totusi in iarna si ziua este mica, asadar un far este ideal pentru a ne lumina calea si pentru a avertiza prezenta noastra in trafic.

DJI Avata Pro-View

Vrei distractie 100% si sa te simti precum o pasare in zbor…musai sa incerci o drona FPV. Avata, cea mai noua aparitie DJI, este uimitoare fiind usor de manevrat, intuitiva si sigura oferind insa o imagine excelenta.

GoPro HERO11 Black

Nu cred ca mai are nevoie de alta introducere. Ce ar fi viata fara GoPro in aventurile noastre. Cea mai noua camera de actiune este de-a dreptul uimitoare putand sa capteze imagini la o perfomanta extraordinara.

Compresor electric digital portabil Xiaomi Mi

Micut si extrem de util, compresorul portabil Xiaomi poate umfla de la o minge pana la o roata de masina. Acumulatorul este reincarcabil si pachetul vine cu adaptoare pentru diferite tipuri de valva.

cadouri sarbatori

Distractie cu Sur Ron pentru o zi

Nu vrei sa spargi bugetul pentru o motocicleta electrica Sur-Ron?! Avem o solutie pentru a te bucura de natura si aventura. Poti inchiria pentru o tura impreuna cu familia sau prietenii motocicletele electrice Sur Ron cu echipament complet si ghid la numai o ora de Bucuresti – Casa Augsburg Wellness.

Tu ce cadouri pentru Sarbatori ai pus pe lista?

Olgu

Have less! Do more! Be more!