Carnavalul zapezii, un eveniment ce nu trebuie ratat la Ski Resort Transalpina!

Weekendul 30-31 ianuarie ne aduce un eveniment asteptat de multa lume pusa pe distractie, schi si costumatii haioase. 

Domeniul Ski Resort Transalpina organizeaza CARNAVALUL ZAPEZII. Ne asteapta 2 zile pline in care distractia si muzica vor fi cuvintele de ordine. Concertul trupei Subcarpati va rasuna pe scena muntelui. Vremea buna si zapada cazuta in ultimul timp fac reteta ideala pentru schi sau placa in conditii ideale.



Sunt asteptate cat mai costumatii traznite si colorate. Ne asteapta surprize si voie buna in toate locatiile de relaxare. Vom avea parte de demonstratii de snowkiting si posibilitatea sa testam echipamente. Echipa NAMSTARE isi anunta prezenta la eveniment si nu cred ca va fi greu de observat. Pentru idei si concepte pentru costumatii va dedicam o sectiune saptamana viitoare.

Weekendul acesta AMP (Adrenaline Mountain Park) se deschide oficial cu toate rampele si schemele puse la dispozitie pentru filme si poze de exceptie. Se anunta un sezon lung, plin de evenimente si distractie. 


12471796_945814915506931_8305632068245454724_o


Pentru evitarea stresului rezervati din timp cazarea, trezirea se face dis-de-dimineata, iar petrecerea tine pana la sfarsitul zilei. Acest gen de evenimente sunt binevenite si au menirea sa ne aduca minte ca zapada inseamna distractie. 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *